Nije lako kad ste majka troje dece: Marija Veljković oduševila receptom za čorbu svaštaru, Rosa, Neva i Đurađ je obožavaju VIDEO

Nije lako kad ste majka troje dece: Marija Veljković oduševila receptom za čorbu svaštaru, Rosa, Neva i Đurađ je obožavaju VIDEO

Autor: | 22/08/2023

0

Recept Marije Veljković za čorbu Svaštaru

Marija Veljković, majka troje dece i jedno od omiljenih televizijskih lica, često nas na društvenim mrežama počasti zdravim receptima koje priprema za svoju porodicu. Ovog puta napravila je čorbu koju je nazvala “Svaštara” prepunu povrća punog vitamina.

Instagram

 
 

Ponosna mama Rose, Neve i Đurađa izuzetno vodi računa šta će se naći u njihovim tanjirima, a iako je poznato da deca baš i ne vole povrće poput brokolija i karfiola, domišljata voditeljka začas je napravila ukusan obrok koji su njeni mališani pojeli u slast.

Instagram

 

Recept Marije Veljković za čorbu „Svaštaru“

Sastojci: Brokoli, karfiol, celer, šargarepa, pavlaka za kuvanje

Priprema: U većoj šerpi sjediniti sve sastojke, naliti vodom i začiniti po ukusu, pa sačekati da voda prokuva. Nakon toga po želji dodati pavlaku za kuvanje i smesu izblendirati. Uz čorbu možete da poslužite prepečen hleb sa malo maslinovog ulja i belim lukom, a kako smo imali prilike da vidimo na snimku, Marijina ćerka uživa u ovom brzom jelu gotovom za 10 minuta.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti