Težak period ostavila je iza sebe i krenula napred: Pogledajte gde Marija Veljković letuje sa decom (foto)

Težak period ostavila je iza sebe i krenula napred: Pogledajte gde Marija Veljković letuje sa decom (foto)

Autor: | 02/08/2022

2

Letovanje Marije Veljković kao sa razglednice (foto)

Pošto je prošle godine stavila tačku na deceniju braka, Marija Veljković je sa troje dece nastavila život u svom devojačkom stanu i čini sve što je u njenoj moći da mališanima omogući lepo i bezbrižno detinjstvo. Poznata voditeljka spakovala je kofere i sa ćerkama Rosom i Nevom zaputila se na letovanje.

Pročitajte: Marija Veljković sa suzama o očima prvi put o razvodu - Konačno sam progovorila, tek mi predstoji borba (video)

Instagram

 

Marija se sa decom odmara u Alanji, koju mnogi zovu „Majorka turske obale“, inače, omiljenoj letnjoj destinaciji, na kojoj uživa u peščanim plažama i kristalno čistom moru.

Pročitajte: Pre 11 godina blistali su od sreće, danas njihov razlaz prate pikantni tračevi - Ovako je Marija Veljković izgledala na svom venčanju (foto)

Instagram

 

Iako se posle tri porođaja može pohvaliti vitkom linijom, voditeljka emisije „Novi početak“ na plaži ne otkriva previše, pa je uglavnom viđamo u pareu koji joj fenomenalno stoji.

Pročitajte: Veliko slavlje u novom domu - Marija Veljković nasmejana posle razvoda, srećne vesti podelila sa svima (foto)

Instagram

 

Instagram

 

U pauzama plivanja, sunčanja i istraživanja turskih sokaka, tri dame napravile su predah u restoranu na obali, u kome su uživale u specijalitetima mediteranske kuhinje. Nismo mogli da ne primetimo da su Rosa i Neva stajling uskladile sa mamom, pa su zadovoljno pozirale sa sličnim trakama za kosu i haljinicama.

Pročitajte: Iz prostranog penthausa u jednosoban stan - Marija Veljković sa troje dece sada živi ovde, konačno je pronašla svoj mir (foto)

Instagram

 

Instagram

 

„Dobro jutro sa neba“, napisala je Marija, pa je jasno koliko je očarana destinacijom na kojoj letuje sa ćerkama. 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti