Ovako se hrani žena koja je prevarila vreme: Slavica Rokvić podelila recept za preukusno jelo koje ne goji

Ovako se hrani žena koja je prevarila vreme: Slavica Rokvić podelila recept za preukusno jelo koje ne goji

Autor: | 21/06/2023

1

Recept Slavice Rokvić za jelo koje ne goji

Udovica legendarnog Marinka Rokvića u oktobru puni 59 godina, međutim, Slavica je živi dokaz da su godine samo broj. Porodica joj je na prvom mestu, u šta nas je više puta uverila, ali to ne znači da ostali segmenti njenog života trpe. Naprotiv, majka Nikole i Marka Rokvića izgled i zdravlje ne zapostavlja ni jednog trenutka.

Instagram

 

S obzirom na to da je vrlo aktivna na društvenim mrežama, u prilici smo da vidimo kako baka petoro unučadi provodi slobodno vreme, ali i šta se krčka u njenoj kuhinji koja inspiriše brojne dame.

Pročitajte: Bol ostaje, život ide dalje - Slavica Rokvić ponovo nasmejana, porodica slavi FOTO

Jednom prilikom Slavica je podelila recept za jelo koje ne goji, čini da se osećate sito, a sprema se veoma lako i jednostavno.

Za pripremu su potrebni: batat, brokoli, špargla, cvekla, biftek, paradajz, krastavac, korijander i začini. Količinu određujete sami prema tome za koliko ljudi spremate jelo, a postupak pripreme pogledajte u videu koji je Slavica podelila na Instagramu.

‒ Obožavam šarenilo boja i ukusa na tanjiru. Danas je jedan od tih dana kada se prepuštam osećanjima da zavladaju kuhinjom. Batat, brokoli, špargla, cvekla i parče bifteka, paradajz, krastavac, korijander… Nisam od onih koji broje kalorije. Ne opterećujem se ishranom, ali volim da kuvam. Da spajam nespojivo, da utolim žeđ za maštom one male devojčice koju ljubomorno čuvam u dubini duše dok u praznim šerpicama uči prve korake kulinarstva… da se ozarim od radosti nad finalnim izgledom hrane u tanjiru ‒ napisala je Slavica u opisu videa.

Instagram

 

‒ Svesna činjenice da zdravlje ulazi na usta, ali isto tako pouzdano znam da ne vodimo računa samo o onome što jedemo, obratimo pažnju na ono što nas jede. Praštajmo, volimo, radujmo se, ne opterećujmo se onim što ne možemo da promenimo, pronađimo lepotu u malim stvarima. Budimo umetnici u čišćenju sopstvene duše. Radujmo se!

 

Komentari (1)

Loading
Taca 11:03 14.07.2023
Odgovori

O jest ova žena prezaljubljena sama u sebe.Cemu to sve u tim godinama? Tolika patnja i borba za struk.Napravi djeci palačinke ,ustipke ,kolace i uzivaj s njima zeno koga briga za tvoju liniju vise

hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti