Došlo je njenih pet minuta: Slavica Rokvić pokrenula privatni biznis, evo o čemu je reč FOTO

Došlo je njenih pet minuta: Slavica Rokvić pokrenula privatni biznis, evo o čemu je reč FOTO

Autor: | 12/07/2023

0

Slavica Rokvić je superžena. Sve stiže, i da brine o kući, i da pripazi unuke, i da kuva, i da održava baštu i vrt... Čak je i knjigu napisala.

Supruga folk zvezde Marinka Rokvića ima sijaset interesovanja, a među njima je i kozmetika koju sama pravi. Kolekciji, koju je nazvala „Molekul prirode“, poverenje su poklonile mnoge žene.

Instagram

 
 

− Kombinacija kreme za lice i seruma je upravo ono što je našoj koži potrebno. Nestvaran, zateže, hidrira, neguje, briše bore... Namenjen je svim tipovima kože. Štiti lice od sunca prirodnim zaštitnim faktorom, a preplanulost će jednim delom biti zasluga ovog jedinstvenog preparata – navodi Slavica Rokvić u jednoj od objava na Instagramu, ističući da prirodi treba dati vremena, „jer ono što je godinama nepravilno negovano hemijom, parabenima, raznim derivatima koji su davali brz efekat, na duži period je uništavalo kompletan organizam“.

Pročitajte: Ovako se hrani žena koja je prevarila vreme - Slavica Rokvić podelila recept za preukusno jelo koje ne goji

 

Mora da postoji kontinuitet ako želimo zdrav i vidljiv efekat, kaže. Zato sa negom treba početi ranije.

− Mislite na sebe u dvadesetim kako biste i u šestoj deceniji zadržali mladolikost i svežinu, sjedinite se sa prirodom jer ona ima rešenje za sve. Kada prvi put probate ovaj serum, biće to ljubav za sva vremena.

Instagram

 

Svi proizvodi su prirodni, ručno rađeni. U sastavu kreme za lice nalaze se prvoklasna ulja i njihove esencije, koje je Slavica lično birala:

Pročitajte: Kao preslikane - Rođenu sestru Slavice Rokvić retko viđamo, neverovatno je koliko liče FOTO

− Kroz dugi niz godina pravljenja prirodne kozmetike shvatila sam da dodavanjem novih esencija pojačavam dejstvo kreme, podstičući bolju regeneraciju i tonus kože. Ulja su brižljivo birana, najbolja, jer sam obećala sebi da se neću upuštati u kvantitet, već u kvalitet proizvoda koje i sama koristim.

Instagram

 
 

− Jednom kad se zaroni u svet kozmetike, nove kombinacije i vidici u tom pravcu sami se otvaraju. Ono što tražimo samo nas pronalazi idući nam u susret. Za sebe uvek birajte najbolje, jer to zaslužujete – poručuje supruga Marinka Rokvića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još