Natali Portman sa svojim pratiocima na "Instagramu" rado deli neobične recepte. Ona najčešće pravi hranljive obroke koje vole njeni ukućani, a velik broj čine i veganska jela. Pri odabiru onog što će praviti, vodi se trima stvarima – jelo treba da bude zdravo, ukusno i lako za pripremu. Kao zagovornik zdravog života, Natali često priprema jela od bundeve.
Glumica ističe da je jedan od najlakših načina da ubedi svoju decu da jedu povrće priprema ukusnih špageta od bundeve, belog luka i paradajza.
Pročitajte: Kremasta pasta sa paprikom - Da li biste isprobali omiljeno jelo prelepe Rijane?
View this post on Instagram
Jela od bundeve po receptu Natali Portman
Sastojci:
1 bundeva srednje veličine
maslinovo ulje
3 čena belog luka
so
3 paradjza iseckana na kockice
Priprema:
Zagrejte rernu na 200°C. Prepolovite bundevu i stavite je u dublji pleh. Dodajte vodu (nivo vode treba da bude 1cm).
Pecite bundevu u rerni sve dok ne omekša (oko 45 minuta, zavisno od sorte). Kada se lako razdvaja viljuškom, izvadite je da se ohladi.
Izvadite semenke i gulite meso bundeve viljuškom tako da dobijete oblik koji podseća na špagete.
Sos:
Na maslinovom ulju izdinstajte sitno iseckan beli luk, so i paradajz. Kada povrće omekša, smanjite temperaturu, pa dodajte špagete od bundeve i lagano promešajte tako da se svi sastojci sjedine. Poslužite dok je toplo.
Pročitajte još
Uspeće i vama: Kako je Milica Todorović sa 70 spala na 50 kilograma?
Dijeta Milice Todorović zasniva se na ovom zlatnom pravilu
22/04/2021
Saznajte višeHit recept ovog proleća - Mini palačinke
Mini - palačinke sa borovnicama i kremom od vanile
21/04/2021
Saznajte višeNedeljni horoskop do 26. aprila
Nedeljni horoskop do 26. aprila 2021. godine donosi sledeću astro prognozu
19/04/2021
Saznajte višeBez brašna i šećera: Recept Ivane Španović za „brownie“ koji njen zgodni dečko obožava
Recept Ivane Španović za „brownie“ bez brašna i šećera ćete već danas isprobati
15/04/2021
Saznajte višeNovi broj kultnog gastronomskog magazina La Cucina Italiana u prodaji
LA CUCINA ITALIANA - harmonija ukusa na trpezi dekorisanoj prolećem -
15/04/2021
Saznajte više
Komentari (0)