Recept za svakoga: Monika Seleš mršavija nego ikad, sad je jasno i zbog čega (foto)

Recept za svakoga: Monika Seleš mršavija nego ikad, sad je jasno i zbog čega (foto)

Autor: | 19/07/2022

1

Recept Monike Seleš 

Monika Seleš odavno je okačila reket o klin, što ne znači da je definitivno odustala od tenisa. S vremena na vreme ume da, čisto iz navike, pokaže zbog čega je jedan od najvećih šampiona u istoriji “belog sporta”. Uostalom, između zdravlja i fizičke aktivnosti stoji znak jednakosti, što Monika često ističe na Instagramu. U tu priču ulazi i pravilna ishrana.

Pročitajte: Reket je okačila o klin, ali ne i osmeh - Povratak Monike Seleš u velikom stilu, fanovi oduševljeni (foto)

Instagram

 

Recept Monike Seleš za laganu letnju salatu

Mršavija nego ikad, nekadašnja teniska zvezda otkrila je tajnu svoje danas besprekorne linije. Jednostavna je. Reč je o salati za koju su vam potrebni paradajz, krastavac, malo belog luka, sirće i bosiljak. Monika se uvek trudi da namirnice budu sveže i da na njenu trpezu stignu pravo sa lokalnih farmi.

Pročitajte: Luka i Leon ne mogu da mu odole! Ana Ivanović oduševila receptom za zdrav sladoled (video)

Instagram

 

Aklo je verovati emotikonu srca koji je ostavila u komentaru, predlog za laganu letnju salatu dopao se i Marini Arsenijević. Legendarna Novosađanka i slavna beogradska pijanistkinja su bliske prijateljice.

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
Irina 18:08 19.07.2022
Odgovori

Monika bas lepo izgleda! Kada kazete nekom"nikad mrsavija" ili " kako je debela" po merilima finog ponasanja, vi vredjate, sto je nedopustivo u zemlji u kojoj zivi

hellomagazin.rs hellomagazin