Imala je napade gladi i neopisivu želju za slatkišima: Ovo je recept za letnju salatu Monike Seleš koja danas izgleda mršavije neko ikada

Imala je napade gladi i neopisivu želju za slatkišima: Ovo je recept za letnju salatu Monike Seleš koja danas izgleda mršavije neko ikada

Autor: | 13/07/2023

0

Salata Monike Seleš idealna za letnje vrućine

Rođena je ne tako davnog 2. decembra 1973. u Novom Sadu. A kao da je juče bila ona 1993, kada je Monika Seleš, kao najbolja teniserka sveta, doživela najstrašniju stvar u životu. I više ništa nije bilo isto.

Instagram

 

Monika Seleš je dobila nož u leđa, ali i psihičke probleme kojih dugo nije mogla da se oslobodi. Podsetimo, slavnu srpsku sportistkinju je ubo opsednuti obožavalac Štefi Graf s kojom je igrala meč u Hamburgu.

Pročitajte: Preminuo Nemac koji je nožem ranio Moniku Seleš, bio je to kraj njene karijere

Ispostavilo se da reč o mentalno poremećenoj osobi. Dobio je kaznu od dve godine i to uslovno. Posle kobne nesreće, usledila je bolest Monikinog oca, zatim i smrt, koju je nekadašnja teniserka izuzetno teško podnela.

Instagram

 

Seleš se na teren vratila 1995. godine. Međutim, bilo joj je teško da bude usredsređena i disciplinovana, a kad se suočila sa opsesivnim uzimanjem hrane – uopšte nije imala kontrolu.

Pročitajte: Reket je okačila o klin, ali ne i osmeh - Povratak Monike Seleš u velikom stilu, fanovi oduševljeni FOTO

Borba između uma i tela je, kako je opisala u svojoj knjizi, potrajala je deset godina. A onda je konačno dala sebi vremena da se oslobodi svega, od pritiska treniranja i očekivanja drugih.

Mršavija nego ikad, nekadašnja teniska zvezda otkrila je tajnu svoje danas besprekorne linije. Jednostavna je. Reč je o salati za koju su vam potrebni paradajz, krastavac, malo belog luka, sirće i bosiljak. Monika se uvek trudi da namirnice budu sveže i da na njenu trpezu stignu pravo sa lokalnih farmi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još