Severina pred 50. rođendan otkrila tajnu besprekornog izgleda: Ove namirnice svakodnevno konzumira

Severina pred 50. rođendan otkrila tajnu besprekornog izgleda: Ove namirnice svakodnevno konzumira

Autor: | 18/02/2022

2

Kažu da su godine samo broj, a i dame se ne pitaju koliko ih imaju. Međutim, kada neko izgleda kao Severina, onda u prilog svakako ide činjenica da će u aprilu proslaviti jubilarni 50. rođendan.

U čemu je tajna? Hrvatska muzička zvezda vodi se devizom “u zdravom telu zdrav duh”, a prilikom nedavnog intervjua za emisiju Exkluziv otkrila je recept koji nije teško slediti.

Pročitajte: Po njemu je dobila ime - Severina prvi put pokazala oca Severina, sličnost je neverovatna (foto)

Instagram

 

–  Jedem puno voća i povrća. Ustvari, jedem sve. U poslednje vreme najviše mi prija šumsko voće, dinje, lubenice – ispričala je Severina i dodala da joj u održavanju linije pomažu navike koje je usvojila tokom života.

– Davno sam odlučila da svoje telo neću zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno izbacim. Ali, jako volim da jedem i mogu puno da pojedem.

Severina je otkrila da dan najčešće započinje smutijem. Koristi namirnice koje ima u frižideru, a najdraža kombinacija su joj šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice i kupine pomešane s bademovim mlekom.

Pročitajte: Novi modni hit - Severina zaustavila saobraćaj u Zagrebu, sve oči uprte u neobične cipele (foto)

Instagram

 

Ipak, pop zvezda zna da je za dobru figuru potrebno i malo vežbe, a najviše vremena u teretani provedi pred velike turneje.

- Nisam tip koji svakodnevno ide u teretanu. Imam dobro telo, pa je dovoljno da odem jednom nedeljno, osim ako se ne spremam za turneju, u tom slučaju tri-četiri puta.

Komentari (2)

Loading
Vera 10:30 20.02.2022
Odgovori

Nekad toliko obozavana,a sada ne zelim da cujem nista o njoj,zbog marketinskog braka,i svega sto izjavljuje.Glumica za pohvalu.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti