Jednostavno i jeftino: Dženifer Aniston je 10 godina jela istu salatu

Jednostavno i jeftino: Dženifer Aniston je 10 godina jela istu salatu

Autor: | 05/02/2022

0

Salata Dženifer Aniston potpuni hit na internetu

Dženifer Aniston 11. februara puni 52 godine i malo je reći da izgleda bolje nego ikad. Ako ste se pitali kako joj to polazi za rukom, odgovor je – „jogalozofija“, inače princip koji je osmislila njena instruktorka Mendi Ingber. Metod se zasniva na kombinaciji treninga i ishrane, a glumica se poslednjih godina oslanja isključivo na namirnice organskog porekla. Više puta pomenula je da joj je pomogla i Atkinsova dijeta i da joj, s obzirom na grčko poreklo, nije bilo baš lako da se odrekne omiljene hrane. Dakle, ništa suvlaki, caciki ili musaka, zvezda njenih obroka je povrće.

Salata Dženifer Aniston koju ćete obožavati

Hellomagazin

 

Nedavno je otkriveno da je Dženifer Aniston dok je snimala seriju „Prijatelji“ svakog dana jela istu salatu, koju je često delila sa koleginicama Kortni Koks i Lisom Kudrou, pa su je u šali nazvale „Dženifer salata“. Ovaj lagani obrok sastoji se od bulgura, crvenog luka, krastavaca i feta-sira, i služi se bez dresinga.

Pročitajte: Sad znamo u čemu je tajna savršenog izgleda: Super zdrav obrok iz kuhinje Dženifer Aniston

Shutterstock

 

Omiljena glumica dugo je odolevala društvenim mrežama koje su danas merilo uspeha i popularnosti, a kada se pročulo da je otvorila nalog na„Instagramu“, umalo se zaustavio svet. Svaku njenu objavu prate milioni lajkova. Zapažen je bio i omiljeni smuti. 

Dženifer Aniston praktikuje periodično gladovanje („intermittent fasting“, autofagija), što znači da tokom dana osam sati jede, a 16 gladuje. Jutarnja kafa je dozvoljena, a zvezda „Prijatelja“ često konzumira i čuveni sok od celera.  

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin