Važi za jednu od najlepših i najzgodnijih voditeljki: Sanja Kužet otkrila kako je smršala skoro 20 kilograma

Važi za jednu od najlepših i najzgodnijih voditeljki: Sanja Kužet otkrila kako je smršala skoro 20 kilograma

Autor: | 25/06/2021

0

Ishrana Sanje Kužet pažljivo je birana i puna vitamina i minerala, jer prelepa voditeljka zna koliko je to krucijalno za njen izgled. Redovno trenira i veoma je aktivna oko odgajanja  dva dečaka.

Promene u ishrani koje su joj mnogo pomogle da dođe do idealne figure se pre svega odnose na ugljene hidrate. Oduvek je najviše uživala je u toplom pecivu koje joj je stvaralo nadutost, ali morala je prestane da ga koristi.Još jedna stvari koje se odrekla, a koja je mnogima omiljena -  jesu slatkiši.

Pročitajte: Sanja Kužet iskrena do kraja - Njima nikada nisam dovoljno dobra

Ata Images

 

- Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled - kazala je Sanja i dodala da je iz jelovnika izbacila i slatko.

- Nikada nisam bila neki veliki ljubitelj slatkiša. Čim osetim da mi pada šećer, pojedem neko voće. Nekad uzmem i jagode sa šlagom, to mi je super.Sanja napominje da osim što pazi šta jede, ona vredno i trenira:

Pročitajte: Uživanje na odmoru - Ishrana Sanje Kužet zaslužna je za savršeno telo u bikiniju (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

- Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vežbam i budem u dobroj formi - rekla je za „HIT".

Voditeljka se u drugoj trudnoći ugojila 18 kilograma, ali je uspela da povrati devojačku figuru.

- Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, posle šest meseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lepo rasporedi i ne bude toliko pri-metno - ispričala je voditeljka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti