Bez frizure, šminke i seksi haljine: Sanja Kužet kakvu do sada niste videli (foto)

Bez frizure, šminke i seksi haljine: Sanja Kužet kakvu do sada niste videli (foto)

Autor: | 02/09/2020

0

Vodteljka Sanja Kužet bez šminke, prelepe frizure i elegantne haljine skoro i da ne može da se vidi. Kako je već nekoliko sezona u sjajnom timu emisije "Zvezde Granda" Sanja se trudi da uvek bude na vrhuncu zadatka i da svojim izgledom ispoštuje kako publiku u studiju, tako i onu kraj malih ekrana.

Ove godine, Sanja je manje radila zbog virusa korona, ali je zato uživala u svojoj porodici i vreme provodila sa supurgom i sinovima. Kada su se za to stvorili uslovi, lepa voditeljka je otputovala i na odmor u Hrvatsku, gde je i proslavila svoj 37. rođendan.

Pročitajte: Evo čime se bavila Sanja Kužet pre nego što je postala

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) дана 9. Авг 2020. у 5:39 PDT

Fotografiju sa sinovima Andrijom i Strahinjom objavila je na svom "Instagram" profilu, a osim brojnih rođendanskih čestitki Sanja je dobila i pregršt komplimenata na račun svog izgleda.

Zaista, zgodna, zategnuta i uvek u treningu, Sanja svojim oblinama privlači poglede jačeg pola gde god se pojavi. Komlimente joj upućuju i brojne žene, koje veoma često znaju da budu veoma surove kada je u pitanju ženska lepota.

Pročitajte: Sanja Kužet otvoreno o problemima i partneru - Prolazim kroz težak period

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) дана 16. Авг 2020. у 7:32 PDT

Ali da se ispod jake scenske šminke krije prirodna lepota, voditeljka je pokazala svojom poslednjom objavom na "Instagramu". Bez pudera, maskare, kao i bez stilizovane frizure, Sanja je pozirala ispred fotoaparata pred teniski meč koji je drži u dobroj formi. Obučena u jednostavan beli šorts i sportsku majčicu bez dekoleta, Sanja je pokazala kako zaista izgleda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) дана 2. Сеп 2020. у 7:37 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još