Slaven Došlo šokirao javnost: Odluka je bila isključivo moja

Slaven Došlo šokirao javnost: Odluka je bila isključivo moja

28/02/2021

0

Slaven Došlo, jedan od omiljenih glumaca mlađe populacije, krije svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Nedavno je, gostujući u emisiji ,,Kec na jedanaest" otkrio do sada nepoznate detalje iz života. 

Pročitajte: Sara Jo, Slaven Došlo i Miodrag Dragičević ponovo u đačkoj klupi

 

 

Naime, glumac je odlučio da se potpuno posveti zdravom životu, pa je zbog toga prestao da jede meso i postao vegetarijanac.

- To je jedna od najvećih zabluda, da je jedenje mesa dobro za nas i da smo sazdani tako da smo mesojedi. Zabluda je i to da proteine iz mesa ništa drugo ne može da zameni. Pa nekada su sportisti reklamirali i cigare, a onda je mesna industrija ispunila taj prazan prostor kada je reklamiranje cigareta zabranjeno. Prešao sam na biljnu ishranu jer mi prija – rekao je Došlo na televiziji "K1".

Pročitajte: Boba Mićalović se smeje dok Slaven Došlo krvari (foto)

K1 TV screenshot

 

Kako je dodao, nema nameru da bilo koga ubeđuje i „vrbuje“ da pređe na biljnu ishranu, već je to bila njegova lična odluka.

- Primetio sam da bolje treniram, imam mnogo više energije. Pa imate toliko sportista koji ne jedu meso, a vrhunski su i postižu najbolje rezultate. Nažalost, zbog snimanja nemam vremena da sam pripremam hranu već mi je donose. I da se razumemo, nekada malo nešto i zabrljam, pojedem i meso, ali suštinski mi godi biljna ishrana i prija mi – rekao je mladi glumac kojeg ćemo uskoro gledati u drugoj sezoni serije „Švindleri“, a očekuje ga i premijera predstave „Seks-umetnost-komunizam“ u Bitef teatru 3. marta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti