Recept Ane Ivanović za savršenu poslasticu od samo tri sastojka

Recept Ane Ivanović za savršenu poslasticu od samo tri sastojka

Autor: | 07/02/2021

0

Recept Ane Ivanović, bilo da je za brz doručak, "smuti" ili neku poslasticu, veoma brzo postane pravi hit na društvenim mrežama. Poslednji u nizu koji je objavila, idealan je za sve mlade i zaposlene mame, koje nemaju vremena za pripremu komplikovanih specijaliteta. Ana je poznata da veoma vodi računa o tome šta jede, pa samim tim i pažljivo bira namirnice od kojih priprema jela. 

Pročitajte: Recept Ane Ivanović za kolač koji njen suprug Bastijan obožava 

 

 

Ukoliko ste ljubitelji banana, onda ćete ovaj recept Ane Ivanović za preukusne slatke zalogaje već danas praviti. Ono što je zanimljivo jeste to da sigurno već sada u kući imate sve neophodne sastojke. 

- Jedan od mojih omiljenih zalogaja - napisala je Ana pored fotografije koju je objavila na svom "Instagram" profilu, a onda otkrila i kako priprema ovu preukusnu poslasticu. 

 

Sastojci za recept Ane Ivanović:

dve banane (ili više, u zavisnosti koliko zalogaja želite) 

kikiriki puter

crna čokolada

Priprema:

Oljuštite bananu i isecite je na delove. Uzmite po dva dela banane i spojite ih kao u sendvič pomoću kikiriki puter. Ovako spremljen zalogaj uronite u prethodno istopljenu crnu čokoladu. Zalogaje stavite u zamrzivač oko dva sata i uživajte u preukusnoj poslastici. 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još