Recept Ane Ivanović, bilo da je za brz doručak, "smuti" ili neku poslasticu, veoma brzo postane pravi hit na društvenim mrežama. Poslednji u nizu koji je objavila, idealan je za sve mlade i zaposlene mame, koje nemaju vremena za pripremu komplikovanih specijaliteta. Ana je poznata da veoma vodi računa o tome šta jede, pa samim tim i pažljivo bira namirnice od kojih priprema jela.
Pročitajte: Recept Ane Ivanović za kolač koji njen suprug Bastijan obožava
Ukoliko ste ljubitelji banana, onda ćete ovaj recept Ane Ivanović za preukusne slatke zalogaje već danas praviti. Ono što je zanimljivo jeste to da sigurno već sada u kući imate sve neophodne sastojke.
- Jedan od mojih omiljenih zalogaja - napisala je Ana pored fotografije koju je objavila na svom "Instagram" profilu, a onda otkrila i kako priprema ovu preukusnu poslasticu.
Sastojci za recept Ane Ivanović:
dve banane (ili više, u zavisnosti koliko zalogaja želite)
kikiriki puter
crna čokolada
Priprema:
Oljuštite bananu i isecite je na delove. Uzmite po dva dela banane i spojite ih kao u sendvič pomoću kikiriki puter. Ovako spremljen zalogaj uronite u prethodno istopljenu crnu čokoladu. Zalogaje stavite u zamrzivač oko dva sata i uživajte u preukusnoj poslastici.
Slične Vesti
Luka i Leon ne mogu da mu odole! Ana Ivanović oduševila receptom za zdrav sladoled (video)
Zdrav sladoled po receptu Ane Ivanović
20/05/2022
Saznajte višeDeca će ih obožavati: Recept za zebraste palačinke
Zebraste palačinke su sve što vam je potrebno da svojim ukućanima navučete osmeh na lice, naročito onim najmlađima
03/03/2021
Saznajte višePročitajte još
Osetite letnju oazu sunca, kulture i avanture
Antalija je pravi izbor za odmor
31/05/2023
Saznajte višeHrana za bolji vid: Zašto je jod važan za oči
Ono što jedemo može imati značajan uticaj na ono što vidimo
31/05/2023
Saznajte višeHyatt Regency Kotor Bay Resort najavljuje zvanično otvaranje 1. juna ove godine
Nov hotel u Boki Kotorskoj
30/05/2023
Saznajte višeŠta vas očekuje u novom broju MARIE CLAIRE-a?
Novi broj Marie Claire je pred vama
29/05/2023
Saznajte više
Komentari (0)