Šta jede i šta radi Elizabet Harli kad ima ovakvo telo sa 54. godine?

Šta jede i šta radi Elizabet Harli kad ima ovakvo telo sa 54. godine?

Autor: | 01/08/2019

0

Elizabet Harli—model, glumica, dizajnerka kupaćih kostima i 54-godišnja mama — oduševila je svoje Instagram fanove najnovijom fotografijom u plavom bikiniju. Elizabet je pokazala izvajano telo u "kašmirsko-plavom" bikiniju koji je dizajnirala, a fanovi su otkačili za kupaćim, ali i za željim da saznaju kojom magijom uspeva da izgleda tako savršeno.

"Vau, godine su zaista samo puki broj kada ugledam ovakvu fotografiju! Izgledaš neverovatno!", jedan je od komentara na sjajan izgled zugodne glumice.

https://www.instagram.com/p/B0jLHIGF5Ub/

Dakle, kako ona uspeva da izgelda ovako kako izgleda? Elizabet je ispričala u intervjuu za Women's Health 2018., da je njena dijeta vrlo jednstavna i nepromenjiva. Pošto je eksperimentisala sa svim "trendi" (i vrlo diskutabilnim) dijetama, poput one "Po krvnim grupama", ona se u tom periodu odlučila da se drži nekih jednostavnijih stvari. Izabrala je da za doručak jede grčki jogurt, bananu s malo meda, plus čaša tople vode s kašičicom jabuklovog sirćeta.

https://www.instagram.com/p/B0ZFRIMF8jY/

Za ručak obično jede neku supu ili čorbu od povrća. A za večeru? I u tom obroku je prisutno više povrća, ali i parče grilovane piletine. Ona je savršen dokaz da su ponekad najjednostavnije dijete i najdelotvornije.

A pošto ne spada u zaluđenike teretanama, Elizabet ostaje u formi na drugi način.

- Nisam ni od onih koji se preterano izležavaju na sofi - rekla je za E! News 2016. i objasnila šta radi - Volim da trčkaram stalno, a nemam neku potrebu da izgledam mršavo, ali imam potrebu da se osećam fit i da sam u formi.

https://www.instagram.com/p/BswMvPoBrEz/

Elizabet radi i čučnjeve, ali ne u teretani, već u kupatilu, kad ustane!

- Koliko mi je potrebno da operem zube, toliko radim i čučnjeve, a to ponovim i popodne - ispričala je za Women's Health. Što se tiče kardio vežbi, umesto napornog treninga ide u polusatnu šetnju sa svojim labradorom Hektorom i koker-španijelom Miom.

- Brzo, tek toliko da mi srce zakuca malo brže - napomenula je.

Ponekad se odluči i za Jogu ili Pilates, ali suštnski više voli da vežba dok je napolju:"Svež vazduh vas oslobađa svih napetosti", zaključila je.

https://www.instagram.com/p/BykuIJtlhXl/

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: elizabet harli