Ukoliko imate mladež na ovom mestu u životu će vas pratiti velika sreća

Ukoliko imate mladež na ovom mestu u životu će vas pratiti velika sreća

Autor: | 07/05/2020

0

Mladež kao signal za sreću

Polazeći od načela drevnih kultura koje proučavaju razne segmente života pa samim tim i mladeže na telu, teško je zaobići hinduizam.

Naime, hinduisti veruju kako mladež na određenom delu tela označava neko stanje ili još bolje, blagostanje u budućnosti. Veličina, oblik i boja mladeža takođe imaju uticaj na drevno iščitavanje njegovog značenja, a zanimljivo je i vedsko tumačenje.

Prema Vedima, ovo je 12 mesta na kojima je dobro imati mladež jer on predstavlja bogatstvo, posedovanje veće količine novca kao i mogućnost čestih prekookeanskih putovanja.

Pročitajte: Edita Aradinović - Niko od prijatelja nije primetio da sam skinula mladež

Mladež na desnom obrazu

Osoba koja ima mladež na obrazu će vrlo brzo nakon vlastitog venčanja steći veliko bogatstvo.

Iznad usana

Mladež koji je proslavio Sindi Kraford je madež koji odlikuje uporne i tvrdoglave ljude, Ove osobe lakše od drugih dolaze do cilja, pa samim tim se i brže bogate u odnosu na druge.

Mladež kod nosa

Ako je mladež na nosu ili odmah pored njega, velika je verovatnoća da će vlasnik tog ponosa biti imućna osoba. Osobe s mladežom na nosu doživeće uspeh, zdravlje i veliki poslovni uspeh u životu.

Na peti

Mladeži na ovom mestu nisu česti, ali osobe koje ih imaju sklone su čestim putovanjima. Češće u blizini svog rodnog grada, ali putovanja su putovanja, zar ne? Naravno, ni putovanja preko okeana nisu baš tolika retkost za ovu osobu.

Pročitajte: Sindi Kraford otkrila - Htela sam da uklonim mladež iznad usne

Na struku

Ovaj vrlo prefinjeni mladež imaju zaista posebne osobe. Iako vlasnici mladeža na struku većinu života osećaju nezadovoljstvo i nemir jer uvek teže nečemu višem, te iste osobe će često biti i vrlo uspešne i puno toga će postići.

Mladež između očiju

Takozvano "treće oko" obeležava bogatstvo i zadovoljstvo životom veći deo vremena. I ono najvažnije, vlasnici mladeža između i iznad očiju će se naputovati u životu.

Na desnom dlanu

Ako si i ti jedna od onih koji imaju mladež na desnoj ruci, tj. na dlanu, okusićeš bogatstvo u životu. Ipak, važno je i gde se taj mladež nalazi. Ako se nalazi na gornjoj polovini dlana do bogatstva ćeš doći lako, a ako se mladež smestio na donji deo dlana, moraćeš ipak malo da se pomučiš. Ali biće uspešna, piše "Miss7".

Pročitajte: Ekstra Nena - Lepota bez ijedne hiruške intervencije (foto)

Na bradi

Uprkos činjenici da su osobe koje imaju mladež na bradi nesklone druženju s velikim brojem ljudi i socijalizaciji generalno, one će biti i te kako srećne i imaće izbalansiran život.

Kod pupka

Ove osobe su pravi srećkovići, jer će na lakši način ići kroz život i dolaziti do važnih stvari. No, i vlasnici ovog mladeža su vrlo racionalni u trošenju. Osim po pitanju hrane, tu su pravi hedonisti.

Na desnoj strani grudi

Osobe koje na ovom mestu imaju mladež uživaće miran život s puno blagodeti.

Pročitajte: Beauty rutina Milice Pavlović - Volim sve što je prirodno, nemam čak ni veštačke nokte

Mladež kod uha ili desnoj strani lica

Bilo da se mladež nalazi tik do uha ili na rubovima obraza, vlasnici takvih mladeža će imati ispunjen i bogat život. Naravno, uslov je da se mladež ili mladeži nalaze na desnoj strani lica.

Na malom prstu

Nije bitno nalazi li se mladež na malom prstu desne ili leve ruke, vlasnici ovih mladeža će jednostavno uživati u životu i možda proputovati i ceo svet.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: mladež sreća