Za dve nedelje i do deset kilograma manje: Limun dijeta čisti organizam i topi masne naslage

Za dve nedelje i do deset kilograma manje: Limun dijeta čisti organizam i topi masne naslage

Autor: | 02/02/2024

0

Verovatno ste se nekad zapitali koja je tajna večne mladosti i savršene linije Naomi Kembel? Možda vas interesuje i kako Bijonse uvek izgleda tako sjajno, a ima troje dece, 42 godine i energiju da osvoji ceo svet? Odgovor bi mogao da bude - limun. Tačnije, limun dijeta.

Shutterstock

 

Limun dijeta uključuje kompletnu detoksikaciju organizma. Traje maksimalno dve nedelje, što je dovoljno vremena da se dogode čuda, to jest da dostignete željenu liniju, izgubite celulit i poboljšate opšte zdravstveno stanje.

Pročitajte: Oprezno i sa zdravom ishranom! Ove dve su najbolja i najgora dijeta 2023. godine

Program je lak: svakog dana u odgovarajućoj količini tople vode razmutite određenu količinu soka od limuna. Jedna čaša, jedan limun, to je mera.

Shutterstock

 

Prvog dana pije se jedna čaša vode sa sokom od jednog limuna, drugog dana dve čaše vode sa sokom od dva limuna, i tako sve do sedmog dana, kada se ne pije sedam, već tri čaše vode sa sokom od tri limuna. Rezultati bi trebalo da se vide već posle prve nedelje.

Dok traje program izbegavajte alkohol, slatkiše, hleb, testenine, tešku i masnu hranu, a porcije bi trebalo da budu lagane i manje.

Shutterstock

 

Limun dijeta ne odgovara svima

Limun je, kao što znamo, jedna od najzdravijih namirnica, izvor vitamina C, izvrstan antioksidans i antiseptik, buster imunog sistema... Brojni su benefiti ovog citrusa. Međutim, limun dijeta ne odgovara svima.

Pre nego što se odlučite za nju trebalo bi da se konsultujete sa nutricionistom ili lekarom, da proverite krvnu sliku... Ako je ipak počnete na svoju ruku i u nekom trenutku primetite da vam smeta, da imate probleme kao što su bolovi u želucu ili višak kiseline, prekinite program.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Pročitajte još

Najnovije vesti