Moćan napitak Zdravka Čolića od dva sastojka: Pije ga svako jutro za mladolikost u 72. godini

Moćan napitak Zdravka Čolića od dva sastojka: Pije ga svako jutro za mladolikost u 72. godini

Autor: | 13/11/2023

0

Napitak Zdravka Čolića idealan za mladolikost

Jedna od najvećih zvezda od Vardara do Triglava, a i šire, toliko vodi računa o sebi i svom zdravlju da izgleda kao u vreme kada je pevao „Ti si mi u krvi“.

Nismo subjektivni, to je činjenica. No, Zdravko Čolić ima neke male tajne kojima održava (večnu) mladost, ali i dobar glas.

Aleksandar Kerekeš Keki

 

Jedna od njih je hiperbarična komora. Slavni pevač prvi je na ovim prostorima popularizovao specifičan medicinski tretman, koji se zasniva na čistom kiseoniku.

Udiše se pod pritiskom većim od atmosferskog. Dovoljan je kratak boravak u ovoj specijalnoj kapsuli pa da pluća i ten budu kao novi. Osim izgleda, Čola na ovaj način održava i glasne žice, svoj najvažniji aparat.

Napitak Zdravka Čolića preporođuje organizam

Što se tiče njegove ishrane, ljubitelj je gurmanluka, ali Čola zna gde je mera.

Ukoliko bi s prijateljima nekoliko dana zaredom uživao u grumanlucima, napravio bi pauzu od nekoliko dana kako bi trenirao i prirodnim napicima osvežio organizam. Njegov detoks su sveže ceđeni sokovi. 

„Svakog dana iscedi pet kilograma pomorandži i četiri kilograma cvekle. Kaže da se tada i sokovnik umori", piše bosnainfo.ba.

Aleksandar Kerekeš Keki

 

A Čola obožava i sarmu, i punjene paprike ali i biftek i zelenu satu, što često i sam priprema. Omiljeni su mu i specijaliteti iz Istre odnosno mediteranska ishrana u kojoj uživa kada letuje sa porodicom.

Stručnjaci često ističu da je ova vrsta ishrane veoma blagotvorna po zdravlje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Nikola Šegan

Pročitajte još

Najnovije vesti