Ne odriče se slatkog, a jedna stvar je ključna: Zdrava dijeta Cece Ražnatović po preporuci nutricioniste

Ne odriče se slatkog, a jedna stvar je ključna: Zdrava dijeta Cece Ražnatović po preporuci nutricioniste

Autor: | 08/11/2023

0

Dijeta Cece Ražnatović za zdravo mršavljenje

Ceca Ražnatović na sceni je više od tri decenije, letos je proslavila jubilarni 50. rođendan, ima dvoje dece, već i unuke, a njena figura skoro da je ista kao krajem osamdesetih, kada je snimila prvi album.

Aminath Jila Naseem

 

Sa viškom kilograma uglavnom nije imala problema, iako nikad nije krila da uživa u hrani i da su na njenom meniju razni specijaliteti. Ali, s godinama se naše telo menja, kao i neki procesi u organizmu, bez obzira na to koliko je genetika dobra.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović se zbog ovog jelovnik prepolovila - Imala je 20 kilograma više, napad gladi rešava SUPER trikom

- Pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim. Posetila sam sjajnu nutricionistkinju koju godinama znam – rekla je Ceca u jednom intervjuu.

ATA Images

 

Pošto obožava meso i salatu, nije joj bilo lako da se navikne na novi režim ishrane i uskladi obroke sa poslovnim obavezama.

– Prvih nedelju dana mi je bilo najteže, jer je veoma bitno u koliko se sati jede. Između svakog obroka mora da prođe tri do četiri sata – objasnila je popularna pevačica i dodala da treba biti umeren u svemu.

Shutterstock

 

Budući da ne može da odoli slatkišima, pre nego što pojede nešto slatko Ceca se savetuje sa svojom nutricionistkinjom Anom Petrović.

A ovako izgleda dijeta pomoću koje je liniju dovela do savršenstva. Za doručak jede ovsene pahuljice sa voćem i čia semenkama, za ručak je na njenom stolu orada sa zelenom salatom, dok je večera još laganija - potaž od bundeve.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti