10 kilograma manje za mesec dana: Nataša Bekvalac ne jede samo jednu namirnicu

10 kilograma manje za mesec dana: Nataša Bekvalac ne jede samo jednu namirnicu

Autor: | 07/11/2023

0

Ishrana Nataše Bekvalac dovodi do sjajnih rezultata

Izgled Nataše Bekvalac oduvek se komentarisao, ali čak i kad prizna da je nabacila koji kilogram uvek je važila za neverovatnu lepoticu.

Ata Images

 

Poslednje dve godine pevačica je dovela svoju liniju do perfekcije – iako priznaje da genetika igra veliku ulogu u njenom izgledu, Nata priznaje da disciplinovan odnos prema hrani odgovoran za njen izgled nakon 40. godine.

Pročitajte: Ovde živi klasična Vaga - Nataša Bekvalac nam je otvorila vrata luksuznog stana FOTO

U mojim godinama više nema govora o tome da mogu jesti šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan – znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vežbanja, veoma to primetim“, rekla je za Kurir TV.

Instagram

 

Kada je iz jelovnika izbacila peciva, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove  smršala je 10 kilograma za mesec dana.

Voće je jela samo nedeljom, a dozvoljena joj je svaka vrsta mesa, samo da nije preterano masno.

Pročitajte: Isuse, da li su ovo naša deca? Ćerka Kristine Bekvalac sušta je suprotnost Natašinoj Hani, upoznajte tajanstvenu Petru FOTO

 

Nataša se nije odrekla jaja i mlečnih proizvoda, ali je priznala da nije jela mnogo kačkavalja ili feta sira.

Sveže povrće je jela u neograničenim količinama, a omiljeni su joj kupus, zelena salata, luk, paradajz i karfiol, brokoli...

Instagram

 

Najviše unosi i orašaste plodove, a uz to pije i dve i po litre vode dnevno. 

Raspored konzumiranja namirnica takođe je bio presudan za njenu savršenu liniju. Šest dana se striktno drži namirnica koje su joj propisane, a onda nedeljom pojede pirinač, krompir ili testeninu.

Jedina namirnica koje se potpuno odrekla su slatkiši, a velike rezultate dali su i redovni treninzi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin