Tajna besprekorne forme Jelisavete Karađorđević (87) krije se u jednom popularnom tretmanu

Tajna besprekorne forme Jelisavete Karađorđević (87) krije se u jednom popularnom tretmanu

Autor: | 12/09/2023

0

Tajna Jelisavete Karađorđević za besprekornu formu

Kneginja Jelisaveta Karađorđević ima 87 godina i savršenu liniju. Uz to je oličenje otmenosti, elegancije i glamura, prava dama, ali i narodska žena, koja uprkos plavoj krvi živi kao sav normalan svet. Često je viđamo u gradu, tramvaju, na pijaci i javnim događajima.

Petar Đorđević

 
 

Vodeći se krilaticom da je u zdravom telu zdrav i duh, princeza nastoji da održava kondiciju, a u tome joj pomažu lagane vežbe. Voli brzo da hoda, rano ustaje i pazi na ishranu. Tajna dobrog izgleda i besprekorne forme u devetoj deceniji krije se i u jednom popularnom tretmanu.

Pročitajte: Partner Jelisavete Karađorević je otmen i šarmantan, pravi gospodin

‒ Prvi kontakt sa tajlandskom masažom imala sam veoma davno, upravo na Tajlandu. Sećam se da sam bila umorna, ali sam se posle tretmana osećala kao da sam spavala osam sati – izjavila je svojevremeno kneginja Jelisaveta.

Luka Šarac

 

‒ Ranije sam bila smelija. Išla sam na milion različitih tretmana, međutim ovaj mi se najviše sviđa jer aktivira svaki deo tela. Ne volim obične masaže, tu vas malo namažu uljem, ali nema nikakvih rezultata. Nisam pristalica odlaska u svakakve salone, jer ipak je to prilično intiman čin.

Pročitajte: Ćerka Jelisavete Karađorđević otvorila dušu - Pisala sam knjigu o zloj ženi, a zaradu dala srpskim sirotištima

‒ U tajlandskoj masaži terapeut se služi različitim metodama akupresure, odnosno pritiska. Ona opušta, razgibava i na neki način oblikuje telo. Posle tretmana imam utisak kao da sam od gume.

Shutterstock

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti