Ćerka Jelisavete Karađorđević otvorila dušu: Pisala sam knjigu o zloj ženi, a zaradu dala srpskim sirotištima

Ćerka Jelisavete Karađorđević otvorila dušu: Pisala sam knjigu o zloj ženi, a zaradu dala srpskim sirotištima

Autor: | 26/10/2022

0

Ćerka Jelisavete Karađorđević Kristina Oksenberg, fokusirana na situaciju u Srbiji, poželela je da pomogne. Prihode od akcija koje organizuje prosleđuje ovdašnjim domovima za nezbrinutu decu, a za B92.net govorila je o tome šta ju je motivisalo da to učini, ali i kakvi su joj planovi, jer ne misli da stane.

Pročitajte: Princeza Jelisaveta Karađorđević proslavila 85. rođendan, posle njenih reči zastaćete i zapitati se samo jedno

Luka Šarac

 
 

Kristina Oksenberg objavila je dokumentarnu knjigu o stravičnim zločinima nad decom Gislejn Maksvel, koja je podvodila maloletnice sa Džefrijem Epstajnom.

‒ Prošle godine objavila sam dokumentarnu knjigu o zloj ženi Gislejn Maksvel, koja je počinila više dela zlostavljanja dece. Vodila sam kampanju protiv nje dve godine, sada je u zatvoru i izdržava kaznu od dvadeset godina. Deo prihoda od moje knjige poklonila sam nevladinoj humanitarnoj organizaciji „SOS dečja sela“. Veoma sam impresionirana ovom organizacijom. Bila mi je čast da dam donaciju, ali to nije dovoljno ‒ rekla je Oksenberg za B92.net.

Pročitajte: Katarina Oksenberg - Ćerke i ja smo uspele samo gole živote sa spasemo, ostale smo bez svega

Profimedia

 

‒ Plan mi je da nastavim da doniram kuću za nezbrinutu decu i da pomažem sugrađanima, talentovanim Srbima. Unajmljujem umetnike koji umeju da pletu i heklaju, da kreiramo predmete koje mogu da prodam svojoj uglavnom američkoj čitalačkoj publici. Moja čitalačka publika je sa mnom niz godina, brižna je i velikodušna i pomoći će mi da ovaj plan uspe – optimistično poručuje ćerka Jelisavete Karađorđević.

Komentari (0)

Loading
hellomagazoin.rs hellomagazin

Najnovije vesti