Jede sve, čak i čips, a izgleda senzacionalno: Telo boginje Šeron Stoun duguje ishrani bez odricanja i restrikcija

Jede sve, čak i čips, a izgleda senzacionalno: Telo boginje Šeron Stoun duguje ishrani bez odricanja i restrikcija

Autor: | 06/09/2023

1

Ishrana Šeron Stoun bez odricanja i restrikcija

Šeron Stoun u martu je napunila 65 godina, a i dalje izgleda senzacionalno. Istina, sve ređe se pojavljuje na velikom ekranu, ali je zato vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde možemo da vidimo koliko pomno se posvetila svom novom hobiju, slikanju. Čak je nedavno imala izložbu.

Tim P. Whitby/Getty Images

 
 

Osim umetničke crte koju je u sebi otkrila, vitalnom je održava i porodični život. Posvetila se sinovima, prijateljima, aktivizmu, a pre svega temama koje se tiču zdravlja.

Pročitajte: Šeron Stoun progovorila o najvećoj traumi - Izgubila sam devet beba

Kao što je poznato, zvezda „Niskih strasti“ posle moždanog udara 2001. godine jedva je ostala živa. Davali su joj samo jedan odsto šanse posle krvarenja u mozgu koje je trajalo devet dana.

Getty Images

 
 

Iako je uspela da se oporavi, pred glumicom je bio mukotrpan zadatak – da ponovo nauči da hoda, priča i piše. Zahvalna što je dobila još jednu šansu, Šeron Stoun danas s ponosom ističe da se ne plaši starenja.

Bore nisu bitne, važno je sačuvati zdravlje. A ona o tome strogo vodi računa, svakog dana. Pazi na ishranu, redovno vežba, trudi se da se što više smeje, i to je dovoljno za besprekornu liniju i mladoliko lice koje nije podvrgavala estetskim korekcijama.

Instagram

 
 

Ishrana Šeron Stoun bazirana je na mesu i povrću

Kada je jelovnik u pitanju, ničega se ne lišava, već se jednostavno trudi da održava ravnotežu, da ne preteruje ni u čemu i da koristi kvalitetne namirnice. Povrće je uvek na trpezi, kao i riba, meso sa niskim procentom masti, jaja.

Pročitajte: Geni za poželeti - Šeron Stoun godine dobro stoje, a tek kad vidite njenu mamu

Omiljeni obroci su joj piletina na žaru, jagnjetina, losos i šnicle sa povrćem na pari. Priznaje da ponekad „zgreši“ sa prerađenom hranom i da čipsa nije uspela da se reši, ali je zato kafu zamenila biljnim čajevima. Alkohol već godinama nije ni prinela usnama, izbegava i gluten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Četiri do pet puta nedeljno Šeron radi lagane vežbe koje joj pomažu da ostane u formi. Nekada kombinuje pilates, jogu i ples. Važno je, kaže, da su treninzi svaki put drugačiji i da čovek bude kreativan. Na primer, ako ne može da stigne do teretane, donji deo tela održava u kondiciji tako što naizmenično podiže noge u vodi dok se kupa, a kad god je u prilici, uradi neku vežbu za istezanje.

Komentari (1)

Loading
fica 19:01 08.09.2023
Odgovori

Šeron je trebalo da bude poznata po mozgu. Nažalost poznata je po... To je suština Američkog lajfstajla. Potpuno izvrtanje svega.

hellomagazin.rs Frazer Harrison/Getty Images