Geni za poželeti: Šeron Stoun godine dobro stoje, a tek kad vidite njenu mamu (foto)

Geni za poželeti: Šeron Stoun godine dobro stoje, a tek kad vidite njenu mamu (foto)

Autor: | 28/10/2021

0

Majka Šeron Stoun zvezda ćerkinog Instagrama

Da Šeron Stoun više uživa u svojoj kuhinji nego u holivudskim studijima jasno je svima koji je prate na „Instagramu“. Filmska diva često objavljuje zabavne fotografije kojima potvrđuje da za nju ne postoji veća sreća od one koju ima u krugu porodice.

Pročitajte: Ime joj je Helena - Ko je lepa Srpkinja koja se u Kanu pojavila sa Šeron Stoun

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Pored tri sina, Roana, Kvina i Lerda, društvo u Los Anđelesu pravi joj i majka Doroti. Gospođa koja je proslavila 87. rođendan do pre izvesnog vremena živela je u Midvilu, malom gradu u Pensilvaniji, gde je i Šeron ugledala svet. Međutim, otkako je pre nekoliko godina ostala bez supruga Džozefa, teško podnosi samoću jer je s njim provela ceo život. Zato je slavna glumica rešila da je dovede u svoj dom, kako pored tri unuka ne bi imala vremena da se predaje teškim mislima.

Pre nekoliko meseci, kada je objavila memoare, Šeron je prvi primerak knjige predala upravo svojoj majci. Taj dirljivi trenutak preko društvenih mreža podelila je sa celim svetom.

Pročitajte: Holivud se trese, Šeron Stoun udarila na Meril Strip - Precenjena je, ima nas još tamo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Nedavno je fanove oduševila još jednim potezom ‒ angažovala je prijatelje šminkere da doteraju Doroti za editorijal na „Instagramu“. Fotografija je nagrađena lavinom komplimenata, a mogli su se čuti i komentari da je Šeron imala od koga da nasledi dobre gene i lepotu.

Pročitajte: Stub porodice, žena jaka kao stena - Ovo je majka Slobode i Dragane Mićalović

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Najnovije vesti