Da li Jelena Đoković pije kafu? Evo šta Noletova supruga misli o najpopularnijem napitku na svetu

Da li Jelena Đoković pije kafu? Evo šta Noletova supruga misli o najpopularnijem napitku na svetu

Autor: | 14/08/2023

2

Jelena Đoković i njeni pogledi na život čest su izvor javnih polemika. Prema mišljenju mnogih, principi kojih se drži prilično su kontroverzni, u najmanju ruku nekonvencionalni. Zašto Stefan i Tara ne gase svećice na torti, da li se sa širenjem 5G mreže proširila i korona, da li će stvarno praviti sapune i kupke od sopstvenog zamrznutog mleka... O načinu ishrane da i ne govorimo.

Instagram

 

U slučaju da vam sve to nije dovoljno, evo šta je supruga Novaka Đokovića u svom blogu pre nekoliko godina pisala na temu „Kako sam otkrila šta je najbolje za moje zdravlje”. Pozabavila se jednim od najpopularnijih napitaka otkako postoji svet – kafom. Kofeinom, da budemo precizniji.

Pročitajte: Ovako izgleda telo žene koja ne jede meso - Jelena Đoković se skinula u bikini, zlobnici joj ne daju mira FOTO

Ne pijete kafu? Baš nikad? Čak ni ujutru? Sigurno? Kako onda ostajete budni ceo dan – pitala je Jelena pratioce i otkrila da ni ona ne konzumira kafu.

Instagram

 
 

– Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom. 

Pročitajte: Svi misle da su zdrava, ali... Jelene Đoković upozorava, OVA jaja ne bi trebalo da jedemo! FOTO

– Ako ne koristim kofein, kako bih se opustila, održala fokus i ostala budna, šta je alternativa? Malo sam istraživala i dobila mnogo dobrih ideja i predloga. Pronašla sam svrhu u promeni načina razmišljanja o hrani, vežbanju, zdravlju generalno. Sve je dobilo više smisla kada sam uložila više vremena kako bih to bolje razumela.

Dalibor Danilović

 

Drugom prilikom Jelena je otkrila da je probala kafu kad je bila mlađa.

– Nije mi se dopala. Zapravo, povraćala sam cele noći posle toga.

Dakle, zamena za kafu mogla bi da bude – zdrava hrana.

 

Komentari (2)

Loading
Bilja 16:37 15.08.2023
Odgovori

Koga briga sta ova misli o kafi ili bilo cemu? Samo moze iz iskustva da posavetuje sponzoruse kako na trudnocu da ulove muza.

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Najnovije vesti