Dobar izgled ne pada s neba: Sloboda Mićalović otkrila svoj režim ishrane

Dobar izgled ne pada s neba: Sloboda Mićalović otkrila svoj režim ishrane

Autor: | 03/07/2022

2

Dijeta Slobode Mićalović

U čemu je tajna vitke linije Slobode Mićalović, pitaju se mnoge dame, kojima je lepa glumica primer savršene žene. Iako ima punih 40 godina i majka je dve dvanaestogodišnjakinje, glumica se može pohvaliti idealnom linijom. Za to je, bez sumnje, zaslužan aktivan način života, bavljenje sportom, ali i specijalan režim ishrane.

Pročitajte: Odluka Slobode Mićalović nije bila nimalo laka, glumica teškog srca prelomila - Moja deca na to moraju da se naviknu

Instagram

 

S obzirom da je okupirana profesionalnim obavezama, što pred kamerama, što u pozorištu, Sloboda Mićalović nekada nema dovoljno vremena da sedne za sto i ruča sa porodicom, ali to nadoknađuje zdravim i izbalansiranim obrocima za poneti koje za nju priprema jedna nutricionistkinja iz Novog Sada.

Pročitajte: Ekstremno, ali ona izgleda neverovatno - Vesna de Vinča 42 dana nije jela, a sada je otišla korak dalje (foto)

Instagram

 

“Brezina voda je jedinstvena, prirodno čista voda koja nastaje istakanjem iz stabla breze u rano proleće. Jedna je od retkih fitoproizvoda koji istovremeno stimulišu oba organa koji pročišćavaju telo: jetru i bubrege. Brezina voda је dar prirode za detoksikaciju, ubrzavanje metabolizma i čišćenje kože. Ona čisti i oporavlja organizam, osvežava i krepi”, jedan je od korisnih saveta koji se može pročitati na Instagram profilu kompanije koja Slobodi isporučuje obroke.

Komentari (2)

Loading
ana 19:24 03.07.2022
Odgovori

ajde da se ne lazemo,I Verica Rakocevic koristi sodu bikarbonu i kokosovo ulje.🙄

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti