Bez filtera i lažnog sjaja! Ana Divac ima 56 godina, a evo kako izgleda u kupaćem FOTO

Bez filtera i lažnog sjaja! Ana Divac ima 56 godina, a evo kako izgleda u kupaćem FOTO

Autor: | 29/06/2023

0

Ana Divac samouvereno pozira u kupaćem

Svako ko je bio u prilici da upozna Anu, suprugu proslavljenog košarkaša Vlada Divca, stekao je utisak da je reč o ženi koja razoružava neposrednošću u komunikaciji i zaključio da je kamera baš i ne voli, te da uživo izgleda i mlađe i lepše.

Luštica Bay

 
 

Ana Divac proslavila je 56. rođendan i, ruku na srce, teško je pogoditi koliko ima godina. Tome umnogome doprinosi prirodan izgled koji neguje, a nema problem ni da fotografije u kupaćem kostimu objavi na društvenim mrežama.

Pročitajte: Luksuz koji sebi malo ko može da priušti - Beogradska vila Ane i Vlada Divca oboriće vas s nogu

Prošlog leta sa pratiocima je podelila kadrove sa plaže nadomak Tivta, gde porodica Divac ima stan, a ove godine Anu smo videli kako se sunča kraj bazena novoizgrađenog luksuznog hotela na ostrvu Mamula.

Jednodelni kupaći kostim koji je izabrala savršeno pristaje njenoj figuri, a u tom komadu garderobe do izražaja su došle i dve tetovaže, jedna na ruci, druga na članu noge, koje se inače ne vide.

Instagram

 

Ana Divac je, kao što je poznato, majka troje odrasle dece, a na pitanje čemu je sinovi i ćerka uče nedavno je za HELLO! odgovorila:

– Najvažnija lekcija koju sam od njih troje naučila je strpljenje i da bezuslovna ljubav ne znači i bezuslovnu toleranciju. Uče me komunikaciji i, naravno, stalno ih smaram da mi pomažu oko novih tehnologija.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs mirko tabašević

Slične Vesti

Pročitajte još