Smršala je 20 kilograma i ponosno se skinula u kupaći: Nina Badrić druga žena zahvaljujući Novaku Đokoviću FOTO

Smršala je 20 kilograma i ponosno se skinula u kupaći: Nina Badrić druga žena zahvaljujući Novaku Đokoviću FOTO

Autor: | 19/06/2023

0

Nina Badrić nikad bolje nije izgledala, opšti je zaključak posle najnovijih fotografija koje je objavila na Instagramu. Hrvatska pevačica, jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda, leto dočekuje spremna i sa savršenom linijom, a kupaći kostim stoji joj kao saliven.

Doduše, nije se slikala na nekoj plaži, već na stepeništu stana, ali svejedno – oči nas ne varaju. Zaustavila je i dane i godine, kako glasi naslov njenog velikog hita.

Instagram

 

Još prošle jeseni Nina je iznenadila javnost kada je predstavila svoj novi „look“ kome je „nedostajalo“ dvadesetak kilograma. Kako je tada otkrila, velika promena desila se kada je iz ishrane izbacila namirnice životinjskog porekla. Evolucija je počela 2020. godine, indirektno zahvaljujući najboljem teniseru sveta.

Pročitajte: NIKAD NIJE KASNO! San Nine Badrić postao je stvarnost, čestitke stižu iz celog regiona

− Otkako se držim ovog režima moje telo je u balansu, koža i kosa sijaju, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada baš i nisam razmišljala koje namirnice unosim u organizam. Dugo sam pratila način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla – objasnila je Nina jednom prilikom.

Instagram

 

Zahvaljujući tome, sa 83 kilograma spala je na 63, koji joj odlično stoje. Okrepila je i duh i telo od kada je prestala da konzumira meso.

− Osećam se odlično, poletno, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom podiže svoj imunitet. Uz to se i kilogrami tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta. Konačno sam zadovoljna kilažom, ali se i mnogo bolje osećam.

Pročitajte: Može da sakrije i višak na stomaku - Letnju haljinu Nine Badrić ćete odmah poželeti

Testo je svela na minimum, prestala je da jede slatkiše, zaboravila je na gazirana pića.

− Ranije bih, kada pojedem komad mesa, obavezno dva sata odspavala, jer sam bila umorna. A sada sam čila, mila i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Baš sam zadovoljna – rekla je Nina, koja je prošlog jula proslavila jubilarni pedeseti rođendan.

Instagram

 

Nemamo šta da dodamo, dovoljno je baciti pogled na fotografije… Ako nameravate da ovo leto provedete na Hvaru, obratite pažnju na plaže u blizini Jelse, popularnog letovališta gde pevačica poseduje kuću, njenu morsku oazu.

Instagram screenshot @badrich

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jelena Balić