Ona jede meso i potpuno je opuštena: Mirka Federer se skinula u bikini, a onda su je svi uporedili sa Noletovom Jelenom FOTO

Ona jede meso i potpuno je opuštena: Mirka Federer se skinula u bikini, a onda su je svi uporedili sa Noletovom Jelenom FOTO

Autor: | 25/07/2023

0

Mirka Federer u bikiniju pokazala nesavršenosti

Supruge dva teniska asa Novaka Đokovića i Rodžera Federera, koji je prošle godine otišao u penziju posle 24 godine provodene na terenu, uvek su u centru pažnje svetskih medija.

Jelena i Mirka, svaka sa svojom porodicom, trenutno uživaju na letovanju, odakle su stigle prve fotografije u bikiniju koje niko nisu ostavile ravnodušnim.

Profimedia

 

Noletova supruga pokazala je izvajanu figuru i pločice na stomaku, dok, sa druge strane, Mirka, koja je dva puta rodila blizance, čini se ne opterećuje previše svojim izgledom.

Pročitajte: Ovako izgleda telo žene koja ne jede meso - Jelena Đoković se skinula u bikini, zlobnici joj ne daju mira FOTO

Rodžer i Mirka Federer odmaraju na Majorci, gde su uslikani u trenucima opuštanja i zabave. Dobro raspoloženi, uživali su sa decom i prijateljima na pedalini.

 

I Jelena Đoković i Mirka Federer godinama se suočavaju sa kritikama dela javnosti zbog činjenice da su često u opuštenom, prirodnom izdanju, ali one ostaju verne sebi i ne obaziru se na zlonamerne komentare.

Pročitajte: Supruga Rodžera Federera svima zapušila usta, evo kako je smršala FOTO

Mirka ima 45 godina, često oscilirala s kilograma, ali uzme li se u obzir da je iznela dve blizanačke trudnoće i da više nije devojka, slobodno se može reći da izgleda odlično. Ne libi se da pokaže svoje nesavršenosti, ali i da svima stavi do znanja da je zadovoljna u svojoj koži.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti