Imala je 120 kilograma, smršala 50, a onda su je slomili novi problemi: Jelena Dokić ne liči na sebe FOTO

Imala je 120 kilograma, smršala 50, a onda su je slomili novi problemi: Jelena Dokić ne liči na sebe FOTO

Autor: | 22/01/2023

0

Izgled Jelene Dokić drastično se promenio

Bila je čudo od deteta kome su predviđali blistavu karijeru, sve dok je mnoštvo nemilih događaja iz privatnog života nije zaustavilo u osvajačkom pohodu. Pre nekoliko godina Jelena Dokić uzdrmala je svet biografskom knjigom „Nesalomiva“, u kojoj je detaljno opisala kroz kakvu je porodičnu dramu i torturu prolazila, a posebna poglavlja posvetila je borbi sa depresijom i kilogramima.

Kada je o prekomernoj težini reč, zahvaljujući disciplini i posebnom režimu ishrane uspela je da se bukvalno „prepolovi“.

Pročitajte: Nakon što je izgubila preko 50 kilograma, Jelena Dokić se skinula u kupaći i ponosno pokazala figuru FOTO

Instagram

 

Dokićeva je neko vreme uspešno održavala kilažu dok na njena vrata nisu pokucali novi problemi – iznenadni raskid dugogodišnje veze sa Tinom Bikićem, bivšim hrvatskim teniserom.

- Malo je nedostajalo da skočim sa 26. sprata i oduzmem sebi život. Nikad neću zaboraviti taj dan. Sve je bilo u magli. Sve je bilo tamno. Bez tona, bez slike, ništa nije imalo smisla... Samo suze, tuga, depresija, anksioznost i bol. Poslednjih šest meseci bili su teški. Neprestano sam plakala. Krila sam se u kupatilu dok sam radila, da niko ne bi video kako brišem suze. Kada sam bila kod kuće, između četiri zida, toliko sam plakala da je bilo nepodnošljivo – otkrila je Jelena na Instagramu.

Pročitajte: Potresno! Jelena Dokić pokušala da se ubije - Malo je falilo da skočim sa 26. sprata

Instagram

 

Burni događaji iz privatnog života ponovo su se ocrtali na Jeleninom telu o čemu svedoče sveže fotografije iz Melburna, gde se svake godine pojavljuje kao specijalni reporter sa Australijan opena.

Profimedia

 

Podsetimo, Jelena je liniju dovela u red nakon što je saznala za dijetu Dženi Krejg, koja važi za gurua zdravog života. Poklonila je poverenje njenom programu jer joj se činio lakim, iako je morala da se odrekne nekih starih navika.

- Nije stvar samu u gubitku kilograma, već i u uspostavljanju životne ravnoteže. Otišla sam u penziju pre nego što sam isplanirala čime ću se baviti posle profesionalne karijere. Nisam bila spremna za to i jednostavno sam počela da nabacujem kilograme. Kada ste profesionalni sportista, nemate vremena za njih, jer neprestano trenirate i morate da vodite računa o ishrani. Povratak u stvaran život bio je zaista težak, ali čvrsto sam rešila da preuzmem kontrolu nad svojim telom – ispričala je svojevremeno.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još