Uskoro puni 60 i ovo radi svakog dana: Sanja Doležal otkrila tajnu vitke linije, nema izgovora

Uskoro puni 60 i ovo radi svakog dana: Sanja Doležal otkrila tajnu vitke linije, nema izgovora

Autor: | 05/11/2022

1

Izgled Sanje Doležal i posle 20 godina je isti

U maju sledeće godine Sanja Doležal proslaviće jubilarni šezdeseti rođendan. Hrvatska pevačica i voditeljka bez obzira na brojne životne udarce još pleni osmehom i vedrinom. Da veoma vodi računa o svom telu dokaz su i brojni intervjui koje je davala na temu zdrave ishrane i fizičke aktivnosti.

Pročitajte: Sanja Doležal otvoreno o jednoj od najdelikatnijih tema - Kako sam preživela menopauzu

Instagram

 

Iako izgleda skoro identično kao pre dvadeset godina, Sanja nikada nije krila da je u brojnim životnim fazama bila veoma nezadovoljna odrazom u ogledalu. Danas, svesnija sebe i svojih kvaliteta, s ponosom ističe u čemu je tajna dobrog izgleda.

Naime, ona je na svom profilu na „Instagramu“ objavila dve fotografije, jednu u dnevnom, a drugu u noćnom izdanju, pozirajući na biciklu.

Pročitajte: Sanja Doležal još pati za suprugom - Ljubav ne prestaje odlaskom

Instagram

 

Izgleda da je Sanja veliki ljubitelj vožnje bicikla, pa skoro sve obaveze u gradu završava upravo uz pomoć ovog prevoznog sredstva.

„Omiljeno prevozno sredstvo po gradu“, priznala je Sanja i otkrila da je upravo to način kojim sve ove godine održava liniju.

Instagram

 

Biciklizam se, inače, smatra vrlo zdravom kardio-aktivnošću koja topi kilograme, pa nije čudo što je nekadašnja pevačica grupe „Novi fosili“ sve ove godine vitka i mladolika.

Komentari (1)

Loading
Taca 20:33 05.11.2022
Odgovori

Sanja je draga osoba zbog svojih drugih kvaliteta,ali nije vitka.

hellomagazin.rs hellomagazin