Sanja Doležal još pati za suprugom: Ljubav ne prestaje odlaskom

Sanja Doležal još pati za suprugom: Ljubav ne prestaje odlaskom

Autor: | 05/05/2016

0

sanja dolezal hello

Pevačica Sanja Doležal na svom Fejsbuk profilu posvetila je status pokojnom suprugu, bubnjaru Novih fosila Nenadu Šariću koji je pre četiri godine preminuo od posledica jakog moždanog udara u 65. godini života.

- Ljubav ne prestaje odlaskom, a ni sećanje vremenom - napisala je Sanja.

sanja dolezal muz hello

Sanja i Nenad zajedno su proveli 26 godina i dobili dvoje dece, a kako je uspela da prebrodi najteže trenutke, pevačica je ispričala pre tri godine za jedan hrvatski nedeljnik:

- Bilo je razdoblja u ovih godinu da­­na kad bih najradije nekoga nokautirala jer me pitao kako sam. A onda samoj sebi kažem da me to ljudi pitaju jer im je žao što se to desilo ili zato što ne znaju što bi me drugo pitali kad me sretnu. Pa ljubazno odgovorim: "Dobro sam, hvala." Ali pravi je dogovor – kako koji dan. Ima dana kad funkcionišem normalno, što u mom slučaju znači kao robot. Brinem se o kući, deci, razmišljam na koji način da zaradim novac i odškolujem decu jer bi bio luksuz odustati i prepustiti se tuzi. Nemam izbora. A ima dana kad se slomim. Život koji sam imala više nemam, ništa više neće biti isto i tek moram naučiti živeti drugačije. Svesna sam da ću naučiti, ali godina dana nije dovoljno. Još uvek ne znam ni kud ću ni zašto. Ipak sam ja sa svojim suprugom provela više od pola života. Sećanja su uvek sa mnom, a tuga je prisutna, posebno u nekim trenucima. Ipak, srećna sam jer kako vreme prolazi, spoznaja da sam imala nekog posebnog uz sebe svakim danom je sve jača - priznala je tada pevačica.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Arhiva Hello! hellomagazin
Tagovi: sanja doležal