Pet meseci je ćutala: Reči Bojane Ordinačev želeće da čuje svaka trudnica, istina o porođaju

Pet meseci je ćutala: Reči Bojane Ordinačev želeće da čuje svaka trudnica, istina o porođaju

Autor: | 22/03/2022

0

Ispovest Bojane Ordinačev koju će svaka trudnica želeti da pročita

Tačno pet meseci prošlo je otkako je glumica Bojana Ordinačev postala majka. Sin je u potpunosti promenio njen život, a nova energija uselila se u porodični dom.

„Ti si bio svugde u mom svemu. Pile moje, pače moje malo… Lavče moje…“, bilo je sve što je Bojana napisala pored fotografije iz porodilišta, gde je doživela nešto o čemu nije mogla ni da sanja.

Pročitajte: Prva fotografija - Sin Bojane Ordinačev će vas kupiti za sva vremena, najslađi maneken (foto)

Naime, kao i svaka trudnica i Bojana je o samom porođaju dugo razmišljala i bila je spremna da će sina na svet doneti carskim rezom. Međutim, u životu nekada stvari ne idu baš onako kako smo zamišljali, zato je Bojana odlučila da sa javnošću podeli deo svoje intime. Po prvi put progovorila je o danu kada je rodila sina, kao i da nije baš ništa nije bilo onako kako je očekivala. 

Ispovest Bojane Ordinačev koja će vas ohrabriti 

"Dragi moji, ko me poznaje ili bar prati na Instagramu zna da ne pričam puno o svom privatnom životu ali posle odgledane emisije "San Urgentne Noći" poželeh da ipak nešto podelim sa vama.

Moj porođaj bio je predviđen za 38 nedelju carskim rezom, međutim moja beba je požurila i došla na svet u 36 nedelji (i 5 dana) potpuno prirodnim putem.

Pročitajte: Majčinstvo ju je u potpunosti promenilo - Duga talasasta kosa Bojane Ordinačev je prošlost, ovo je sada ona (foto)

‒ Nisam bila psihički pripremljena da će se to desiti na taj način, ali podrškom sjajne doktorke Mihajlović i toplinom svih prisutnih porodila sam se za dvadeset minuta (ekipo, „sorry“ još jednom što sam jako vikala). Hvala vam što ste učinili da svoj porođaj pamtim kao ubedljivo najlepše iskustvo i kada bi se ponovilo, volela bih da bude isto tako kao prvi put. Žene, sigurna sam da znate o čemu pričam i koliko je važno osećati se sigurno u tim trenucima.

„Verujem da imate svoje heroje, a moj je upravo doktorka Slađana Mihajlović. Drago mi je da ti je moj porođaj u jednom od najlepših sećanja (o čemu i govoriš u emisiji). Laki moj, hvala za ostvarenje sna“, dirljivo je napisala Bojana Ordinačev i tako svim trudnicama dala vetar u leđa uz poruku da čak i ako stvari ne idu po planu, kosmos se pobrine da na kraju sve bude dobro, ako ne i mnogo bolje.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti