Ovo je tek početak: Nataša Aksentijević izgubila preko 20 kilograma, a sada je spremna da pomogne drugima

Ovo je tek početak: Nataša Aksentijević izgubila preko 20 kilograma, a sada je spremna da pomogne drugima

Autor: | 13/10/2021

0

Mršavljenje uz Natašu Aksentijević pomoći će mnogima koji vode borbu sa kilogramima

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević smršala je više od 20 kilograma i kaže da je to tek početak. Na ovom putu prošla je - pakao.

- Bukvalno sam prošla kroz pakao. Preteško je baviti se gubljenjem kilograma, a u isto vreme biti urednik i voditelj emisije na tu temu. Ali, ja sam neko ko obožava da radi pod pritiskom, jer tada dajem svoj maksimum. Od sutra, 14. oktobra, svakog četvrtka u 22 sata na K1 televiziji gledajte moju emisiju „Na moj način“. Bilo je pakleno zabavno, da tako kažem. Ovo je bio najveći i najlepši mogući izazov ikada. Izgubila sam više od 20 kilograma. Gledajte emisiju i saznajte kako – kaže Nataša Aksentijević. 

Pročitajte: Tri meseca kasnije - Nataša Aksentijević smršala dvocifren broj kilograma i sada izgleda ovako

Luka Šarac

 

Kako kaže Nataša, na putu zvanom „Na moj način“ najteže joj je bilo odricanje.

- Odrekla sam se hrane koju volim, alkohola, slobodnog vremena. Umesto da leškarim - ja sam trenirala. Mučilo me je pitanje šta li će meni sve ovo, a pribojavala sam se da li ću uspeti da preživim. Gledaoci mogu da očekuju otkrivanje do sada neotkrivenih tajni, salve smeha i zabave, strogo čuvane recepte i izuzetno korisne savete.

Pročitajte: Nataša Aksentijević mršavi punom parom, odmah se pohvalila naglašenim strukom (foto)

Petar Đorđević

 

Takođe, u emisiji „Kec na jedanaest“, Nataša je istakla da je veliku pomoć imala i od strane psihologa, jer je na momente želela da odustane.

- Moja osnovna misao vodilja je da pokažem svima da možete da živite normalno i da mršavite – rekla je glumica i voditeljka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin