Dijeta Tanje Vojtehovski: U tri navrata kupovala sam farmerke, bile su mi potrebne manje, manje i manje

Dijeta Tanje Vojtehovski: U tri navrata kupovala sam farmerke, bile su mi potrebne manje, manje i manje

Autor: | 11/08/2021

1

Dijeta Tatjane Vojtehovski će vas motivisati da se pokrenete i uradite nešto lepo za sebe i svoje telo 

Posle dvogodišnje medijske izolacije Tatjana Vojtehovski ekskluzivno za HELLO! otkrila je gde je nestala i zbog čega je usmerila karijeru u sasvim drugom pravcu. Osnovala je institut na kome radi kao sertifikovani NLP trener.

‒ Pokrenula sam sopstveni posao. Nisam osoba koja će čekati da se nešto samo od sebe dogodi. Javnosti je manje poznato da već 11 godina živim i podučavam NLP metodu, a pre mesec dana osnovala sam svoj institut. Istina, neko vreme nadala sam se da će stići poziv, ali televizija na kojoj su gledaoci očekivali da gledaju „Život priča“ nije zainteresovana za saradnju. Onda sam rekla: „Ok, kad je već tako, posvetiću se onome što volim podjednako kao televiziju i što podjednako dobro radim.“ 

Pročitajte: Prvi put posle dvogodišnje medijske izolacije! Tanja Vojtehovski za HELLO! - Nestala sam ne svojom voljom

Luka Šarac

 

Dijeta Tatjane Vojtehovski - Kako sam smršala

Tanja ne krije godine, već s ponosom ističe da je zakoračila u šestu deceniju. 

‒ Ako ćemo precizno, 50 plus jedan. Većinski sam vlasnik svog života ‒ kroz osmeh je rekla Tatjana koja je drastično promenila način života. Izbacila je šećer i sve vrste brašna. 

‒ Rapidno se smanjio spisak namirnica koje konzumiram. I dalje ne mogu da se načudim kako, imajući u vidu šta jedemo, svi nemamo po tri tone.

Pročitajte: Tanja Vojtehovski - Razvod nije tragedija

Da li vam je kućna vaga postala „najbolja prijateljica“?

‒ Šesnaestog jula bilo je tačno godinu dana kako sam promenila način ishrane. Za to vreme nisam se nijednom izmerila. Štaviše, nemam vagu. Ne zanima me koliko kilograma imam, već kako se osećam. Doduše, moram da priznam da sam u tri navrata kupovala farmerke jer su mi bile potrebne manje, manje i manje. (smeh)

Luka Šarac

 

 

Komentari (1)

Loading
Olivera 06:27 13.08.2021
Odgovori

Jedna od nasih vrsnih i najtelentovanijih novinarki. Ne mogu da verujem da nije pozvana ni na jednu tv. "Život priča" je mnogim ljudima pomoglo da se čuju, vide, da im se pomogne.... Znam da će biti jednako uspesna u ovome sto radi a ja joj zelim svu sreću !!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti