Dijeta Nataše Aksentijević startovala, voditeljka u kupaćem više neće izgledati ovako (foto)

Dijeta Nataše Aksentijević startovala, voditeljka u kupaćem više neće izgledati ovako (foto)

Autor: | 13/02/2021

0

Dijeta Nataše Aksentijević već nekoliko nedelja veoma je aktuelna tema u domaćoj štampi, a popularna voditeljka je konačno odlučila da je vreme da krene sa istom. Dugo se lomila i premišljala kako će moći bez omiljenih poslastica i gurmanskih jela, ali više ne može da se čeka. Njen cilj je da skine 50 kilograma!

Pročitajte: Nataša Aksentijević - Roditelji mi nisu dali nikakvo nasledstvo, nemam ništa sa Miljušima

foto Petar Đorđević

 

 

‒ Daleko od toga da sam postala nezadovoljna, ali osećam da mi kilogrami smetaju. Uvek sam bila izuzetno aktivna, nisam spadala u trome bucke. Preokret se desio oko četrdesetog rođendana. Nije problem što više nemam kondiciju da se stepenicama popnem na sedmi sprat, radi lift. Međutim, imam malu decu koja traže konstantnu pažnju. Priznajem, nemam snage da trčim za ćerkama, još manje da ih dvadeset puta spustim niz tobogan - otkrila je krajem prošle godine Nataša za magazin "Hello!" i dodala: 

 Osim toga, iako sam sada apsolutno zdrava, svesna sam da s godinama mogu da se jave problemi sa pritiskom, šećerom, holesterolom. Želim da to predupredim. Pomalo je počeo da me zamara i imperativ vitkog i zategnutnog tela. Na poslu sam doživela diskriminaciju tipa “ne možeš da igraš ovaj lik zato što ne izgledaš adekvatno”. Pri tom, u opisu uloge uopšte ne stoji da ta žena treba da bude zgodna. Ne znam, valjda publika insistira na tome da gleda dobre ženske noge.

foto Luka Šarac

 

 

Dijeta Nataše Aksentijević je krenula 

Da je započela sa dijetom, voditeljka je objavila na svom profilu na "Instagramu".

- Ćao lepi moji. Evo polako privodim kraju. Znam da je bio dug ovaj početak. Odužilo se to moje "počinjanje" sa dijetom. Ustvari sa celim tim procesom vraćanja na "fabrička podešavanja". Za nepunih desetak dana počinjemo sa našim spektakularnim projetkom na "K1" televiziji. Sve ću vam naravno pisati i na mojim mrežama, ali ipak je televizija tevizija. Puno vas volim, sa nestrpljenjem očekujem da krenom. Javljam vam kad "padne prva klapa". Nadam se da ćete mi biti podrška - napisala je Nataša uživajući u poslednjem masnom i kaloričnom obroku, jer dijeta je startovala. 

 

 

Kada prođe neko vreme i kada dijeta Nataše Aksentijević odradi svoje, ova fotografija će biti samo daleka prošlost. 

 


 

 

Komentari (0)

Loading
helomagazin.rs hellomagazin