Ksenija Bujišić: Kako sam pobedila anoreksiju

Ksenija Bujišić: Kako sam pobedila anoreksiju

Autor: | 02/03/2021

0

Ksenija Bujišić - anoreksija je voditeljki u potpunosti promenila život pre nekoliko godina i naterala je da se ponaša sasvim drugačije. Popularna voditeljka je o svom problemu javno pričala za domaće medije, i otkrila da je dok je bolovala od opake bolesti imala svega 37 kilograma i osećala se da nema ni atom snage.

Pročitajte: Ksenija Bujišić - Anoreksija je bolest, padala sam u nesvest i jela jednom u nekoliko dana

ATA Images

 

- Jela sam jednom u par dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom i nisam imala apetit. Kada sam shvatila ozbiljnost situacije shvatila sam da to moram da iskorenim u potpunosti. Padala sam u nesvest i svaki put kad se to desi ja narednih par dana povedem računa i posle se vratim na isto. Postupala sam veoma neodgovorno prema onome što mi je najbitnije, a to je moje zdravlje. Jako je teško iščupati se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom - iskrena je bila Ksenija u intervjuu koji je dala za “Blic”.

Ksenija Bujišić - Anoreksija nije posledica dijeta 

Zanimljivo je da Ksenija Bujišić anoreksiju nije dobila od nezdravog života i držanja rigoroznih djeta, kako to obično biva. 

-  Ja nikada nisam držala dijete jer nikada nisam imala problema sa kilažom. Svaka devojka voli da izgleda mršavo, ali tanka je linija kada iz te neke normalne mršavosti skliznete u bolest. Jako je teško da se iščupate se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom - zaključila je voditeljka, koja je nakon svega toga uspela da dobije koji kilogram, zatim se ostvari i u ulozi majke. 

Pročitajte: Ksenija Bujišić objavila prvu fotografiju sa suprugom

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin