Ana Kokić - frizura o kojoj se priča

Ana Kokić - frizura o kojoj se priča

Autor: | 29/05/2020

0

Ana Kokić - frizura je i te kako važna! Popularna pevačica poznata je po sjajnim transformacijama, naročito kada se pre nekoliko godina pojavila u muzičkom takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato", gde je odnela i pobedu. Publika je sa nestrpljenjem iščekivala svaki Anin nastup, koji je ispraćala velikim ovacijama i na kraju nagradila i ubedljivim prvim mestom.

Ana Kokić tada je pokazala da frizura i te kako može da promeni čoveka, a pre samo nekoliko dana i da njen novi imidž izgleda savršeno.

Ana Kokić - frizura koju žene već kopiraju

Od kako se Ana Kokić pre mnogo godina pojavila na muzičkoj sceni u bendu "Energija", plava kosa bila je njen zaštitni znak. Svetlija, pepeljastija, kraća ili duža, ali uvek plava. I publika je takvu Anu i zavolela. Ali, kako posao kojim se pevačica bavi zahteva uvek inovacije i pažnju publike, mediji su prethodnih dana bili preplavljeni napisima "Ana Kokić - frizura koja će vas oduševiti".

Kratka, stepenasto šišana kosa, u platinastim tonovima, frizura je koja je načisto zaludela pripadnice lepšeg pola. Ana se na svom Instagramu pohvalila novim imidžom, a komplimenti i danas ne prestaju da se nižu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Kokic (@anakokicmusic) дана 21. Мај 2020. у 8:18 PDT

Ana Kokić - frizura koja ju je u trenu učinila atraktivnijom, mlađom i opasnijom, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati pored fotografija na pevačicinom Instagram profilu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Kokic (@anakokicmusic) дана 22. Мај 2020. у 1:58 PDT

Ana Kokić - frizura koja je učinila neprepoznatljivom

A da je Ana umela vešto da se poigra svojim izgledom i da u samo jednom trenu privuče pažnju, pokazala je i kada se pre sedam godina preko noći pojavila sa izrazito crnom kosom.

Ana Kokić frizuru koja je učinila potpuno neprepoznatljivom ponela je tokom takmičenja "TLZP" 2013. godine. Kokićeva je u prvi mah posegla za perikom, a reakcije publike su bile sjajne.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Kokic (@anakokicmusic) дана 19. Нов 2013. у 7:15 PST

Ubrzo zatim, pevačica je odlučila i da svoju plavu kosu zaista prefarba u najtamniju nijansu, čime je napravila opšti bum na tadašnjoj sceni.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Kokic (@anakokicmusic) дана 15. Јан 2014. у 10:02 PST

Ovu boju kose Ana Kokić obožava

Ana veoma vodi računa o svom izgledu, ali priznaje da ne robuje modnim trendovima.

- Nisam osoba koja po svaku cenu prati trendove. Više volim da prilagođavam modu svom ukusu i trenutnom raspoloženju. Ne treba robovati modnim trendovima jer nije sve za svakoga. Mislim da to ima više veze sa harizmom i samopouzdanjem. - rekla je Ana Kokić za „Hello!“koja ne krije da svoju plavu kosu obožava, a kako i ne bi kada joj savršeno pristaje. Zar ne?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram