Ana Kokić osmehom krije tugu: Desi se da dođem da pevam, a ceo svet mi se ruši! (video)

Ana Kokić osmehom krije tugu: Desi se da dođem da pevam, a ceo svet mi se ruši! (video)

Autor: | 19/11/2019

0

Ana Kokić, pevačica divnog glasa, ali i neverovatna glumica, požrtvovana majka, seks simbol... energetska bomba upakovana u krhko telo jedne nežne plavuše, gledaoce sve više uverava da za nju ne postoje granice, niti nedostižni ciljevi, ali, da li je osmeh uvek onaj pravi ili se iza njega krije nešto sasvim drugo, otkrila je u razgovoru za emisiju "Premijera".

Ana je navela da njen posao zahteva i glumu, te je istakla da je mnogo puta morala na bini da zablista nasmejana iako joj nije bilo do smeha.

- Naš posao zahteva i glumu, mi stalno glumimo na sceni, u spotovima, na nastupima, desi se da dođem da pevam, a ceo svet mi se ruši ili nisam raspoložena, ili se desilo nešto što me pogodilo, ali jednostavno na bini sam nasmejana, raspoložena i vesela, tako da je to na neki način gluma, naučimo to vremenom - navela je Kokićeva.

Atraktivna Ana je otkrila i kako njene ćerke reaguju na njene pojedine stajlinge na nastupima.

- Jao kombinacija... Ovo je scenska garderoba, to je valjda dozvoljeno, igranje, eksperimentisanje. Ćerke se ne mešaju, ali se desilo par puta da imam dekolte, a one dođu i zakopčaju mi rajsferšlus i kažu: "E sad možeš da ideš", tako da treba nekad i decu poslušati - rekla je pevačica za pomenutu emisiju.

U medijima se nagađalo da Ana ima novog partnera i da je ponovo emotivno ispunjena, a ona je sada otkrila šta je od toga istina.

- Ništa, rekla sam da taj dečko ne postoji. Taj naslov su izvukli, ništa nisam rekla - zaključila je pevačica.

Hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: Ana Kokić