Trač o aferi uzima danak: Princ Vilijam i Kejt Midlton kriju od javnosti krizu u braku? (video)

Trač o aferi uzima danak: Princ Vilijam i Kejt Midlton kriju od javnosti krizu u braku? (video)

Autor: | 13/06/2019

0

Prošlih meseci britanski tabloidi su se ozbiljno raspisali o mogućnosti da princ Vilijam vara svoju dugogodišnju suprugu Kejt Midlton. Iako ništa nije potvrđeno, a kraljevska porodica zbog tih članaka je počela da preti novinarima tužbama, sada su počeli da cure novi detalji o odnosu kraljevskog para. 

Čini se da je bračna idila ovih inače besprekornih supružnika ipak malo narušena, jer prema izvorima iz Bakingemske palate -preispituju svoj brak.

Nakon što je Kejt u proleće prekinula prijateljstvo s nekada bliskom prijateljicom Rouz Hanberi, s kojom je Vilijam navodno vara, par je odlučio da se posveti svom odnosu i otkrije šta je to "zaškripalo".

Iako apsolutno opovrgavaju istinitost glasina, par misli da su im ti zlobni tračevi dobro došli kako bi se trgnli iz bračne kolotečine i dodatno poradili na uspešnosti svog odnosa. Navodno je ova godina bila stresna za Kejt jer se prvo pisalo da je u teškoj svađi sa Megan Markl, a potom da je njen muž vara s prijateljicom iz srednje škole.

Kejt i Vilijam sada idu na savetovanje i aktivno razgovaraju o tome kako su takve teške i mučne glasine uticale na njihov brak. Kejtina prva briga su njena deca, pa je posebno zabrinuta kako će oni jednog dana da reaguju na takve novinske članke.

- Kejt misli da su ta šuškanja puna mržnje i zlobe, muka joj je od njih. Ali najviše brine za svoju decu i ne želi da oni budu povređeni kada ih jednog dana pročitaju - rekao je izvor blizak paru.

Nezavisno od toga radi li se o istini ili ne, govorkanja su urodila i nečim dobrim.

- Tračevi su naterali Vila i Kejt da sednu i razmisle o kvalitetu svoje veze, a zaključili su kako bi trebali češće da rade na poboljšanju svog odnosa - dodao je tajni izvor.

https://www.hellomagazin.rs/royalty/od-princa-vilijama-kejt-midlton-ovo-nikada-ne-biste-ocekivali-video/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još