Život pre udaje: Šala vojvotkinje Megan na račun njene glumačke karijere

Život pre udaje: Šala vojvotkinje Megan na račun njene glumačke karijere

Autor: | 24/07/2019

0

Megan Markl je do te mere uticala na britansku kraljevsku porodicu i samog princa Harija, da o njoj ne prestaje da se piše. Njena modna izdanja su odvažna i nepogrešiva, ali to je ponajmanje u centru pažnje.

Vojvotkinja je u žiži zbivanja zbog svojih postupaka i odluka koje prkose strogim pravilima britanske krune. Zbog njenog stava se oglasio i dugogodišnji prijatelj princeze Dajane, koji nije mogao da prećuti da mu se ne dopada kako se ponaša nekadašnja zvezda serije  tv serije "The Suits"

Ipak, na premijeri filma "Kralj lavova" na koju je došla ruku pod ruku sa suprugom, Megan je napravila šalu o kojoj pišu svi britanski mediji. Naime, ona je na crvenom tepihu srela glumca Bilija Ajhnera sa kojim je išla na koledž.

-Nismo se poznavali dok smo studirali, ali smo išli u isto vreme na koledž. Vojvotkinja mi je čestitala na karijeri a ja sam joj uzvratio kompliment, rekao je Bili a onda je vovjotkinja pokazala koliko je duhovita: -Pa, čini se da su se stvari preokrenule, a on je konstatovao da je to sjajan preokret.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram