Šta Megan kaže na to: Princ Hari otkrio koliko dece želi

Šta Megan kaže na to: Princ Hari otkrio koliko dece želi

Autor: | 31/07/2019

0

Princ Hari je pažljiv i brižan suprug, pa svoju suprugu, vojvotkinju Megan, podržava u svim odlukama. Tako je bilo i kada je radila kao gost-urednik u britanskom "Vogu", kada je odabrala 15 žena koje je inspirišu, među kojima su aktivistkinje, glumice, modeli i političarke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jul 28, 2019 at 2:26pm PDT


Među odabranima  je 85-godišnja doktorka Džejn Gudal, koja već 60 godina proučava šimpanze i učinila je mnogo za njihovu zaštitu, ali i za zaštitu prirode. Kako bi pomogao Megan, Hari je intervjuisao doktorku i tom prilikom je otkrio koliko dece planira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Goodall Institute Aus (@janegoodallau) on Jul 31, 2019 at 1:47am PDT


Princ je  istakao da smo mi jedina vrsta koja misli da joj planeta pripada, a doktorka ga je upitala koliko mu se svest o zaštiti planete promenila od kako mu se rodio sin Arči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Middle East (@hellomagme) on Jul 31, 2019 at 6:45am PDT


-Svakako je to uticalo na mene. Uvek sam osećao povezanost i ljubav prema prirodi, i sam sam se trudio da učinim nešto čime će svet postati bolji, čak i pre nego što sam dobio dete i nadao se da ću ih dobiti još, doktorka ga je prekinula šalom -Ali ne previše!, na šta je princ odvratio: -Dva maksimalno-

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti