Lejdi Kembel kritikuje Megan Markl: Nije više glumica, slava se u kraljevstvu tako ne stiče! (video)

Lejdi Kembel kritikuje Megan Markl: Nije više glumica, slava se u kraljevstvu tako ne stiče! (video)

Autor: | 07/08/2019

0

Hroničarka kraljevske porodice, koja je već objavila tri knjige posvećene upravo njima, Lejdi Kolin Kembel kaže kako Megan Markl mora da zna razliku između slavne osobe i članice kraljevske porodice, pa tako više ne može da brza prema vrhu.

Prilikom gostovanja u televizijskoj emisiji “Dobro jutro Britanijo” biografkinja kraljevske porodice lejdi Kolin Kembel (69) oštro je iskritikovala Megan Markl (38).

- Meghan mora da uzme novu ulogu, ne može da brza svoj put do vrha, sada je lejdi, vojvotkinja - rekla je naglasivši da se boji za njenu budućnost.

Prema njoj, Megan mora da zna razliku između slavne osobe i članice kraljevske porodice, pa tako više ne može da juri prema vrhu, kao što je to činila dok je bila glumica.

Lejdi Kembel je objasnila kako vojvotkinja mora da razume stvari koje očito još ne razume, te i da se ponaša kao slavna osoba koja pripada kraljevskoj porodici.

- Mislim da postoji velika razlika u tome kako postati slavna osoba koja je strelovito postala slavna i svoj put gradila od dna do vrha i ove uloge sada - pojasnila je.

Na pitanje voditelja emisije, Kejt Garevej i Bena Šeparda, na koji način bi Megan trebala da promeniti svoje ponašanje, lejdi Kembel je odgovorila kako je ona glumica, pa bi trebala da smisli novu ulogu.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti