Megan Markl i princ Hari više nisu zajedno! (video)

Megan Markl i princ Hari više nisu zajedno! (video)

Autor: | 12/08/2019

0

Iako su zvanično predstavljeni kao par, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa više neće biti zajedno. U muzeju Madam Tiso u Londonu, doneta je odluka da se Megan premesti u prostoriju sa figurama koje spadaju u A-listu, dok će princ Hari otići kod ostalih članova kraljevske porodice.

Megan će tako dobiti mesto u jednoj od najpopularnijih soba u muzeju, takozvanu A-list sobu zabave, gde će joj društvo praviti Bekamovi, Tom Hardi i Prijanka Čopra Džonas. Ovo je prva promena mesta figurama, od kada su po prvi put postavljene u maju 2018. u čast njihovog venčanja.

Princ Hari će se vratiti setu figura na kraljevskom balkonu, uz kraljicu, princa Čarlsa i vojvodu i vojvotkinju od Kembridža.

Hari i Megan su prvobitno bili postavljeni u sopstveni deo, s posebnom floralnom pozadinom, jer se radilo o noći pred njihovo venčanje. Figure su obučene u garderobu koju je kraljevski par nosio tokom davanja svog prvog zajedničkog intervjua. Megan će ostati u istoj haljini, iako će promeniti poziciju.

Stiv Dejvis, generalni menadžer muzeja Madame Tussauds u Londonu,  objašnjava zašto su se odlučili za promenu:

- U muzeju Madame Tussauds mi uvek osluškujemo šta posetioci i fanovi imaju da kažu o svojim omiljenim zvezdama koje se ovde nalaze. Megan nastavlja da živi savremen, moderan način života, iako je sada deo kraljevske porodice, te smo zato želeli da na ovaj način oslikamo njenu nezavisnost. Ova promena nije nužno zauvek - mi ne razdvajamo naš zaljubljeni par! Samo puštamo Megan da se malo "promuva" među sebi bliskijem krugu poznatih - rekao je on.

Ipak, bez obzira što se radi o voštanim figurama, statsus zvezde koji Megan još uvek nosi sa sobom je predmet raznih rasprava u poslednje vreme. Jedan od eksperata za kraljevsku porodicu nedavno je javno uputio kritike na vojvotkinjin račun, naglasivši da takvo ponašanje može da izazove otpor kod ljudi.

Entoni Bar, CEO u kompaniji Barr Media, kaže: “Megan mora da prestane da se ponaša kao zvezda koja dolazi iz TV serije, te da najzad započne proces učenja kako je to biti vojvotkinja!".

PR ekspert kaže da vojvoda i vojvotkinja ovakvim ponašanjem ne čine sebi uslugu, uvođenjem nekih svojih pravila o privatnosti, posebno kada se radi o njihovom sinu Arčiju.

Slično njima, kraljevski hroničar Fil Dempijer upozorio je na Meganina prijateljstva sa poznatima, jer bi to moglo da joj napravi problem u budućnosti.

- Ponekad pomislim da se Megan verovatno okružila holivudskim PR-ovima, agentima i to je veoma različito od kraljevske porodice, što može da bude problem u budućnosti. Ali, kada su u javnosti izgleda da nju i njega nije briga za to.

Ali ne slažu se svi sa ovakvim stavom. PR ekspert Nik Idi to naziva “fantastičnom stvari”.

- Mislim da je biti holivudska zvezda fenomenalna stvar, posebno imati tako nekoga kao deo kraljevske porodice, jer i oni sami su poznati, oni su selebriti. U Britaniji mi ih doživljavamo kao deo kraljevske porodice, ali u svetu oni su ambasadori naše zemlje, a to je suština šta selebriti i  treba da predstavlja - prenosi express.co.uk

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti