Šta li će odlučiti: Megan Markl i princ Hari na velikoj životnoj prekretnici!

Šta li će odlučiti: Megan Markl i princ Hari na velikoj životnoj prekretnici!

Autor: | 03/09/2019

0

Megan Markl (38) i princ Hari (34) navodno se nalaze na velikoj životnoj prekretnici.

Kako piše strana štampa razmišljaju o selidbi u Ameriku, a izbor je pao na Malibu.

- Megan i Hari traže ovde kuću, čuo sam da su zainteresovani za Malibu. Poznavajući Megan i u razgovoru s njom, shvatio sam da joj nedostaje dom. Megan je devojka rođena u Los Anđelesu, vaspitana je tu, prijatelji su joj ovde i mnogo toga je povezuje s Holivudom. Ovde je moguće živeti bez stresa i velikog publiciteta. Los Anđeles i Kalifornija su veliki, lako može da se pobegne s porodicom na neka mesta i isključi se od svih ostalih -  izjavio je za The Daily Express Frai vlasnik jednog kafića u Los Anđelesu.

On je dodao i da su ljudi u ovom području takvi da su navikli da svakodnevno viđaju poznate ličnosti, pa samim tim ne žude za fotografisanjem sa njima i ne mešaju im se u život. Ovo se posebno sviđa Megan, koja veoma čuva svoju privatnost.

Podsećamo, Vojvotkinja od Saseksa i princ Hari uložili su oko 2,4 milona funti za obnovu kuće u Vindsoru, a tamo su odlučili da žive ne zato što je to bila želja lepe Megan, već kraljica Elizabeta nije želela da mladi bračni par živi u palati sa njom. Više o ovome pročitajte OVDE.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još