Posle burnih reakcija: Pinc Hari napravio presedan i odgovorio na kritike

Posle burnih reakcija: Pinc Hari napravio presedan i odgovorio na kritike

Autor: | 04/09/2019

0

Kako vreme odmiče i aktivnosti princa Harija i vojvotkinje Megan se šire, čini se da je popularnost koju su dobili ulaskom nekadašnje glumice u kraljevsku porodicu, polako počela da opada. Odnosno, ravnodušnih prema njima nema- ili  su obožavani ili kritikovani. Poslednja u nizu kritika odnosila se na to što su za putovanje sa sinom Arčijem koristili privatni avion. Dobar deo javnosti ih je nazvao licemerima jer je poznato koliko su skupi privatni letovi, a i kraljevski par za sebe ističe da su veoma ekološki osvešćeni.

Pevač Elton Džon stao je na stranu princa Harija i vojvotkinje Megan istakavši da im je on lično omogućio to putovanje, a sada je i sam princ odlučio da prokomnetariše situaciju.

-Niko nije savršen. Svi mi možemo biti bolji. U ovom slučaju se radi o ravnoteži. Ukoliko moram da letim privatnim avionom, tada ću da se potrudim da  izbalansiram sve ostalo što mogu, rekao je on prilikom pokretanja inicijative za ekološki prihvatljiv turizam u Amsterdamu i istakao da sve radi kako bi zaštitio porodicu.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti