Glumica na kraljevskom dvoru: Megan Markl je odlučila da ulogu vojvotkinje odigra maestralno! (video)

Glumica na kraljevskom dvoru: Megan Markl je odlučila da ulogu vojvotkinje odigra maestralno! (video)

Autor: | 30/09/2019

0

Iako je kao vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija, na početku imala simpatije i podršku naroda, Megan Markl je nekim svojim kapricioznim potezima i bahatim ponašanjem, uspela da za kratko vreme javnost okrene protiv sebe, ali i protiv svog supruga.

Čini se kako poslednjih meseci sve što Megan i Hari urade, javnost to dočeka na nož. Još im nisu oprostili to što su na renoviranje kuće potrošili 4 miliona dolara, koji su došli iz džepova poreskih obveznika, a vojvoda i vojvotkinja od Saseksa već su napravili novi gaf i na privatne odmore krenuli privatnim, umesto komercijalnim letovima.

Ipak Megan Markl je brzo postala svesna da će po tom pitanju morati nešto da uradi, budući da je izgubila naklonost javnosti, pa je sada prozivaju za sve što radi, a izlaz iz celokupne situacije pronašla je u kraljevskoj turneji po Africi, na koju se uputila s princem Harijem i njihovim sinčićem Arčijem.

Za turneju se itekako dobro pripremila, a simpatije i naklonost javnosti polako dobija sedeći na podu s novopečenim majkama, grleći siročad, noseći odeću u kojoj se već pojavljivala, ali i ostavivši svoj verenički prsten, vredan 140 hiljada funti, u Londonu.

Dobronamerni savet, da pokuša da spasi svoj imidž, dali su joj prijatelji, uključujući i Keli Tomas Morgan i njene saradnike iz Sunshine Sachs-a, firme iz Los Anđelesa koja se bavi kriznim menadžmentom.

- Megan je znala da joj je pomoć potrebna, zato je kontaktirala nekoliko ljudi od poverenja, među kojima je i Keli, a razgovarala je i s nekim prijateljicama u Velikoj Britaniji koje su dobro povezane s britanskim medijima - otkrio je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Uz sve ovo, Megan i Hari su odlučili da na putu po Africi dopuste i fotografisanje malenog Arčija, koje do sada nisu dopuštali, već su sami povremeno objavljivali privatne fotografije u posebnim prilikama, zbog čega ih je javnosti prozvala da kriju dete od svih.

I dok je za svoju prvu kraljevsku turneju pre godinu dana, onu po Australiji, Novom Zelandu, Fidžiju i Tongi, kada je i otkrila da je trudna, Megan nosila skupocene kreacije Stele Makartni i Oskara de la Rente, ovoga puta odabrala je neke kreacije koje je nosila već i u trudnoći, poput haljina Veronike Bird i Martina Granta, prenosi tportal.hr

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti