Princ Hari: Izgubio sam majku, a sada mi je supruga žrtva iste snažne sile

Princ Hari: Izgubio sam majku, a sada mi je supruga žrtva iste snažne sile

Autor: | 02/10/2019

0

Kada je glumica Megan Markl postala član britanske kraljevske porodice niko nije slutio kakvu će popularnost ona dostići. Uspela je čak da u drugi plan stavi i miljenicu Velike Britanije, vojvotkinju Kejt. Velika popularnost donela je i kritike, a njen suprug princ Hari nije ni najmanje srećan što mu je žena u centru u pažnje.

Vojvoda od Saseksa istakao je da se boji za sigurnost svoje supruge i strahuje da bi njena sudbina mogla da bude ista kao subbina njene majke, tragično stradale princeze Dajane. On je britanske medije optužio za nasilje i neprestanu propagandu.

-Nažalost, moja supruga je postala poslednja žrtva naših medija. Oni vode propagandu protiv pojedinaca pritom ne misleći na posledice - sve je eskaliralo tokom ovih godina, posebno tokom njene trudnoće i sada dok odgajamo svog sina. Ova okrutna propaganda sa sobom nosi ljudske žrtve, posebno kad znamo da je lažna i zlonamerna i uprkos tome što pokušavamo da ostanemo hrabri,  ne mogu da opišem koliko je bilo bolno- istakao je princ Hari.

-Moj najveći strah je da će se istorija ponoviti. Izgubio sam majku, a sada mi je supruga žrtva iste snažne sile- zaključio je vojvoda.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti