Megan Markl zasenila Kejt Midlton dekolteom, ali i detaljem koji je pokrenuo tračeve!

Megan Markl zasenila Kejt Midlton dekolteom, ali i detaljem koji je pokrenuo tračeve!

Autor: | 10/11/2019

0

Nakon dokumentarca "Harry & Meghan: An African Journey" u kojem je Hari dao da se nasluti da nije u dobrim odnosima s bratom Vilijamom, braću sa suprugama nismo mogli da vidimo zajedno na službenim događanjima.

Poslednji put su viđeni tako na krštenju malenog Arčija, ači prošlu subotu morali su da se pojave zajedno na obeležavanju Dana sećanja na žrtve Prvog i Drugog svetskog rata.

Dva kraljevska para stigla su odvojeno i nisu komunicirala, a zanimljivo je to da su Hari i Megan sedeli u drugom redu iza Vilijama i njegove Kejt.

U prigodnoj tamnoj odeći koju su obavezni da nose u ovakvim prilikama, parovi su blistali, posebno vojvotkinje, ali bivša američka glumica dodatno se potrudila da se više istakne, kao i obično.

U haljini A-kroja s blagim dekolteom i nešto jačom šminkom na očima, Megan nije skidala veliki osmeh pored svog princa, ali se još jednim detaljem potrudila da se danas piše samo o njoj.

Naime, dok su ju neumorni fotografi slikali, vojvotkinja je u nekoliko navrata stavila ruku na stomak, a poznato je kako istu nije skidala s tog dela tela dok je bila trudna sa sinom Arčijem.

Nije dugo trebalo da krenu da kruže glasine kako je vojvotkinja ponovo u blaženom stanju, ali palata se nije oglašavala u vezi takvih priča koje ne kruže prvi put.

Bila trudna ili ne, Megan zaista zna kako da se igra s medijima...

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još