Buduća kraljica pocrvenela: Pitanje koje je potpuno zbunilo vojvotkinju Kejt

Buduća kraljica pocrvenela: Pitanje koje je potpuno zbunilo vojvotkinju Kejt

Autor: | 17/12/2019

0

Kejt Midlton pocrvenela zbog pitanja poznate kuvarice

Kejt Midlton je u aprilu 2011. godine udajom za princa Vilijama postala član britanske kraljevske porodice i već punih osam godina javnost budno prati svaki njen korak. Ona je odmerena, smerna i u svakoj prilici vodi računa o svom ponašanju. Godine ispred televizijskih kamera i foto-objektiva, pod stalnom lupom javnosti, učinile su da retko šta može da je zbuni. Međutim, nedavno se desilo da je Kejt Midlton pocrvenela zbog jednog pitanja.

Vojvotkinja Kejt u prazničnom raspoloženju: Glamurozna i u svakodnevnoj odevnoj kombinaciji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Dec 16, 2019 at 2:01am PST


Naime, prinčevski par je sa kuvaricom Meri Beri udružio snage kako bi napravili posebnu božićnu emisiju "A Berry Royal Christmas",  u čast svih koji će Božić da provedu radno, daleko od svojih porodica. Vilijam i Kejt su rado prihvatili da demonstriraju svoje kulinarske veština, ali je tokom emisije Meri upitala nešto zbog čega je Kejt Midlton pocrvenela. Tokom ukrašavanja kapkejk kolača Meri  je upitala vojvotkinju da li želi da prsne krem na svoj kolačić. Iako joj je bilo neprijatno, Kejt se na ovo pitanje, koje može da ima prizvuk seksualne insinuacije, samo nasmejala.

Kreacija vatrene boje: Neočekivani modni iskorak Kejt Midlton (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Nov 30, 2019 at 2:30pm PST


– Da, želim, samo moraš prvo da mi pokažeš kako se to radi, rekla je Kejt a ovaj komični trenutak izazvao je oprečne komentare na društvenim mrežama. Dok su jedni podržali domišljatu Meri, drugi smatraju da nije primereno da se na taj način šali sa budućom kraljicom Velike Britanije.

Nestašna vojvotkinja: Kejt Midlton izašla iz pravila kraljevske porodice pa se opustila na piću!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catherine Elizabeth Middleton (@katemiddleton_gallery) on Dec 17, 2019 at 5:10am PST

Vojvotkinja Kejt je u emisiji otkrila i da je princ tokom vremena dok su se zabavljali pokušavao da je zavede kulinarskim veštinama i da joj je najčešće spremao špagete

– On priprema jako ukusan doručak.  Dok smo studirali pripremao je raznovrsna jela, a najčešće bolonjeze. Mislim da je želeo da me impresionira, rekla je vojvotkinja.

Vojvotkinja je ispričala i da je jedna od prvih reči njenog najmlađeg sina, princa Luja bila upravo „Meri"

– Jedna od njegovih prvih reči bila je Meri, zato što su kuvari na njegovoj visini na kuhinjskoj polici. Deca su zaista fascinirana licima, a vaše lice je na svim vašim kuvarima, pa je on rekao "ovo je Meri Beri". Definitivno bi vas prepoznao kad bi vas video danas rekla je vojvotkinja Kejt i otkrila da uživa da kuva sa svojom decom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Dec 16, 2019 at 11:30am PST


Ovaj humanitarni događaj je održan u Liverpulu, a u jednom trenutku Kejt je služila bezalkoholne koktele gostima i prisetila se kako je tokom studija radila kao konobarica

 – Ovo iskustvo me podsetilo na univerzitetske dane kada sam kratko radila kao konarica–  rekla je i priznala da nije bila vešta u tom poslu.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti