Vojvotkinja Kejt u prazničnom raspoloženju: Glamurozna i u svakodnevnoj odevnoj kombinaciji

Kejt Midlton u centru pažnje i u ležernoj kombinaciji

Vojvotkinja Kejt uživa status miljenice Velike Britanije, ali i van njenih granica. Razlog za to su njeni odmereni modni izbori ali i ponašanje koje je uvek primereno okolnostima i njenom statusu.

Kreacija vatrene boje: Neočekivani modni iskorak Kejt Midlton (foto)

Supruga princa Vilijama zrači otmenošću, pa koju god modnu kombinaciju da odabere, ona uspeva da bude u centru pažnje. Tako je bilo i na humanitornoj akciji u organizaciji fonda”Family Action”, čija je ona pokroviteljka. Za druženje sa najmlađima vojvotkinja Kejt ponela je vrlo ležeran, ali ujedno i efektan stajling.

Nestašna vojvotkinja: Kejt Midlton izašla iz pravila kraljevske porodice pa se opustila na piću!

Crvenu perjanu jaknu uparila je sa zelenim džemperom, a kao obuću odabrala je prave zimske čizme za planinarenje. Kejt je znalački obukla i klasične skinny farmerke koju su istakle njene savršeno izvežbane noge.

Uskoro i kod nas: Detalj koji pomaže da stopala Kejt Midlton nikada ne iskliznu iz visokih potpetica

Vojvotkinja Kejt bila je odlično raspložena i strpljivo je sa najmlađima birala najlepše božićno drvo.

Samo veče ranije vojvotkinja Kejt je ugostila predsednički par Amerike, Melaniju i Donalda Trampa, i za tu priliku ponela je zelenu haljinu sa rol kragnom dugih rukava koju potpisuje britanska dizajnerka britanska dizajnerka Emilija Vikstad.

Kako strani mediji prenose i sama vojvotkinja koja je majka troje deca obožava praznike i jelke koji u njihov dom unose posebnu radost.

Kako se vama dopada vojvotkinja Kejt u ovom ležernom izdanju napišite nam u komentarima na našoj Fejsbuk stranici.

Hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: